2013. május 22., szerda

OPI - My Paprika Is Hotter Than Yours


Sziasztok! Rég jelentkeztem már, de most itt vagyok újult erővel és lelkesedéssel! Ugyanis tegnap boldog tulajdonosa lettem egy tükörreflexes Canon fényképezőnek, amire már 2 éve vágytam.^-^ Ezért nincs kifogás és menekvés, jönnek az elmaradt tesztek sok-sok képpel. Az új korszak nyitánya az egyik kedvenc nyári lakkom by OPI. :)





Ez a lakk az Euro Centrale kollekció tagja, a nevében lévő paprika pedig nem véletlen, ugyanis egyike azoknak az Opi lakkoknak, amiket Magyarország ihletett.:) Supercool.

Szín. A neve nagyon eltalált, a paprikánál jobban én sem tudom leírni a színt. Igazi nyári, trendi, élénk narancs, az biztos hogy ezzel a lakkal senki sem marad észrevétlen. Egyébként nem krém finishű, mert szuper finom csillámok vannak benne. Ez viszont a körmökön már nem látszik csak nagyon nagyon közelről. A hatása viszont biztos más így mintha sima krém finishe lenne, gondolom csillogóbb. 
Fedés. Két rétegben használom mindig, de csak mert lusta vagyok, ugyanis így nem teljesen tökéletes, a körömvégeknél  kissé áttetsző és csíkok is látszódnak halványan. A maximalistáknak a 3 réteget ajánlom!:)
Felvitel. Nekem kissé nehézkes, amiért picit haragszom is. Nem tudom egyenletesen felkenni, csak csíkosan, és olyan gyorsan szárad, hogy kijavítani sem tudom. A második réteg persze javít a csíkokon, de még így is át-át sejlik néhány helyen. Másoknál nem olvastam hasonló problémákról, szóval lehet hogy csak én vagyok ilyen béna?!:) De ha megszáradt teljesen ezek a kis hibák csak nagyon közelről látszanak.
Száradás. Ultra gyors. Na de ez csalóka lehet, ugyanis fél óra után is lehetséges még belekapni a gondosan elkészített manikűrbe, ami az egyik legidegesítőbb dolog a világon...:)Ez ma is megtörtént. Mint majdnem mindig. :P Szóval vigyázzatok kacsóitokra festés után!;)
Tartósság. Nem tudom, mert nekem mindig valahogy más. Van mikor 5 napot minimális kopással lehúz, és van hogy már a második napra vállalhatatlanná kopik. És a körülmények nagyjából mindig azonosak, sajnos én mindig sokat mosogatok, 2 naponta hajmosás, stb. ezek állandó dolgok. Egyezzünk meg a 3 napban!;)





Nem tökéletes, a felvitelnél mindig eldúdolok néhány csúnya szót, mert egy ilyen drága lakknak már magától fel kellene másznia a körmeimre ha szépen kérem.:) Mégis szeretem, minimum ötször volt már a körmömön, és még sokszor lesz is!:) A titok a színe, ami tényleg gyönyörű, aki szereti az élénk narancs lakkokat, annak "kötelező" darab. Mint például nekem!:D A két Opi lakkom közül ez az egyik kedvencem... :P

Beszerezhető. Müller, Marionnaud, Douglas, Opi Hungary
Ár. 3000.- átlagosan, júniusban a Müllerben -20% a szülinapi kuponfüzettel
Űrtart. 15 ml


Mi a kedvenc színetek ha lakkozásra kerül sor? Van kedvenc nyári lakkotok?

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van! Én amit ebből a kollekcióban kinéztem, az a Suzi's Hungary Again. :) Nekem ez lenne a tökéletes szín nyárra. :)
    Ó, és sok sikert a fényképezőgéphez! Én is nemrég kaptam egy tükörreflexes Canon-t. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi!Olvastam a gépről a bejegyzésed, gyönyörű képeket csináltál vele!:)
      Ahhoz képest hogy rózsaszín, ami nem nagy kedvencem, a Suzi's Hungary Again tényleg nagyon szép, úgy láttam mindenhol abból is fogyott a legtöbb. Jó választás!;)

      Törlés
  2. Annyira találó ez a név:)

    VálaszTörlés
  3. De szép színe van! Használd egészséggel és ügyességgel az új géped! Ha már ezeket is azzal fotóztad, akkor szuper jó képeket csinál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, már a Canonnal fotóztam!:) Van még hova fejlődni, ki kell tapasztalni az új "erőt". :)

      Törlés
  4. Nekem a Cant find my Checzbook okozott nagy csalódást az Euro Centrale kollekcióból, buborékokat vet mind az első, mind pedig a második rétegnél, 2 nap múlva pedig vállalhatatlanra kopott úgy, hogy pont nem a hajmosós, tepsimosogatós 2 napomban hordtam :( De legalább a színük próbál kárpótolni :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen árú lakkoknál még a kisebb hibák is dühítőek, hát még amit Te tapasztaltál, hát hihetetlen!:( De még így is lehet őket szeretni, ahogy Te is írtad, a legjobb hozzáállás!;)

      Törlés
  5. Nagyon szépek a képek! És a lakk is persze, én is imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, de a Te képeidet még meg sem közelítik! ^-^ Még ki kell tapasztalnom a fényeket, beállításokat,...Érdekes mennyi lehetőség nyílik egy jó gép használatával, ugyanakkor elölről kell tanulni szinte mindent, egész más így a fotózás.De jó!:D
      Azt hiszem ez lenne a kedvenc lakkom ha igazi krém finishe lenne, de így is szeretni való.:)

      Törlés
  6. Ahj eddig nem de most már nagy szerelembe este, fantasztikusan néz ki ez a lakk... fel kell egyet keresnem!
    A képek valami csodálatosra sikeredtek, vásárlásra hívogatnak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!^-^ Az OPI lakkok már csak ilyenek, meglátod és tudod, hogy ezt most muszáj. Aztán meglátsz egy másikat is, és... ;)

      Törlés
  7. nekem a your such as budapest van meg és olyan gyönyörüséges mint a paprikás!

    VálaszTörlés

09 10