2013. május 3., péntek

L'oreal Color Riche - Wasabi Hint


Sziasztok! Egy igazán különleges lakkot szeretnék megmutatni, amit úgy tudnék leírni: maga a tavasz.:) Friss, üde, élettel teli zöld, figyelemfelkeltő és sikkes egyszerre. A jelenlegi kedvenc lakkom, a L'oreal tavaszi kollekciójában megjelent Wasabi Hint debütál ma itt, a Szépséglaborban. :)
Ezt a lakkot már a megjelenése óta kerülgetem, annyira csábított minden alkalommal, hogy végül nem tudtam kivárni a Joy-napokat és megvettem teljes áron.:P És milyen jól tettem!:)

Szín. Egyértelműen ez az egyedi zöld árnyalat a lakk erőssége. Nem mondanám pasztellnek, mégis van benne valami lágyság, ami az egészet olyan különlegessé, frissé teszi. Nem a megszokott zöld az biztos, magára is vonzza hamar a tekintetet!:)
Állag. Nagyon sűrű, krémes. Ez felvitelkor okozhat is némi nehézséget, kevés ecsetvonással ideális dolgozni, mert többszöri húzással elkenődik a már felvitt lakk és egész gumiszerű lesz az állaga. Szóval kicsit trükkös, de megéri!:)
Ecset. Széles, lekerekített véggel. Szerintem kényelmes vele dolgozni, de a sűrű állag ezt eléggé megnehezíti.
Száradás. Az 1. réteg nagyon gyorsan, néhyán perc alatt meg is szárad, de a 2. után érdemes min. 15 percet várni, hogy aztán biztosan ne kenődjön el.
Tartósság. Sajnos a 2. nap már elkezd lepattogni, és ez elég látványos, plusz ha egyszer egy kis hiba megjelenik valahol, ott hamar tovább romlik a helyzet. Mosogatás, hajmosás  a lakk nagy ellenségei.:)
Finish. Krém, magas fénnyel. A kedvencem.^-^
Tipp. Egy csillámos lakkal még jobban feldobhatjátok. Én egy hidegebb, fémes tónusú lakkot tudok hozzá elképzelni, mint pl. a Halo az Orlytól. Facebookra posztolok is majd képeket hogyan mutatnak együtt.;)
Ár. 1199.- DM; a Rossmannban és a Müllerben néhány száz forinttal többe kerül
Mennyiség. 5 ml

Ez az lakk, amit 2 nap után simán megint felkenek, annyira szép és úgy fel tudja dobni az embert.:) 
Ha drágának találjátok az eredeti árat, a Joy-napokon féláron meg tudjátok vásárolni. A kollekcióban  nagyon szép színek kaptak helyet, mindenképp érdemes egy pillantást vetni rájuk, általában külön állványokon vannak az üzletekben. Már csak ezért is, mert Palvin Barbi a kollekció arca!;)Szeretitek a zöld lakkokat? Számotokra melyik a tökéletes tavaszi szín?10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a lakk! :)

  El ne felejtsem, DÍJAT kaptál tőlem! :)

  http://mariasnail.blogspot.hu/2013/05/120-best-blog-dij.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt is megköszönöm, nagyon-nagyon örülök az első díjamnak!:)

   Törlés
 2. ez a lakk egy dupe lehetne az Essie - First timer-jenek :D .... szerintem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rákerestem és igazad van, tényleg eléggé hasonlítanak. Az Essie-ben talán kicsit több a kék. Mindkettő gyönyörű az biztos!:)

   Törlés
 3. Szia!
  Best blog díjat kaptál Tőlem! :)
  http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/05/best-blog-dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 4. Szia!

  Én is díjat adtam Neked. :)
  http://barkingbeauty.blogspot.hu/2013/05/koszonom-post-dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép szine van :)

  VálaszTörlés

09 10