2013. május 13., hétfő

Joy napok, Real Techniques ecsetek és néhány hír


Sziasztok! Eredetileg csak a Joy napok eredményét mutattam volna meg, de közben megérkeztek a Real Techniques ecsetek is, így gondoltam őket is beveszem a kis csapatba. Így született ez a mini beszámoló, de azért mára is tartogatok nektek néhány tippet - akciókról természetesen!;)


Joy napok

Clinique Chubby Stick Shadow Stick For Eyes: Írtam már róla néhány szót az előző bejegyzésben. Azóta élesben is kipróbáltam, és bizony most sem kellet csalódnom, megint egy szuper Clinique terméket sikerült beszereznem!:) eredeti ár: 5200.-, akcióval 3200.-
Bourjois Helthy Mix Correcting Concealer: Sok kedvenc bloggerem használja, és nagy szükségem volt egy jól fedő, megbízható, "melegtűrő" korrektorra, ezért landolt a kosaramban. Azt hiszem most meg is találtam az igazit, rögtön belopta magát a szívembe és a kedvenc sminktermékei közé magát ez a korrektor. eredeti ár: 2200.- / Müller, akciósan 1760.-
Tesztek a termékekről hamarosan ;)

Real Techniques ecsetek

Az iherb.com oldalon volt akció két hete, amikor is 20%-al olcsóbban lehetett RT ecseteket vásárolni. Már régóta áhítoztam utánuk , így már csak ez a kicsi, de annál szerencsésebb löket kellett a rendeléshez. És ma végre megérkeztek hozzám!:) Részletes beszámoló a rendelésről, a csomagról és persze a tartalmáról hamarosan...;)

Akciók

DM - L'oreal Color Riche körömlakkok: 2 db körömlakk 1200.-, vagyis 600.-/db, más szóval egyikük ingyen van. Ennyiféleképpen tudtam mondani.:P

Douglas - Opi: 2+1 - 2, Euro Centrale kollekcióból való lakk vásárlása esetén egy ajándék lakk választható a Mariah Carey kollekcióból (máj. 13-tól a készlet erejéig).

Müller - Opi: Hétvégén az akciós kosárban néhány Opi lakk is lapult, 1700 Ft-ért a Budakeszi üzletben, a kifutó Mariah Carey kollekció darabjai közül, többek közt liqiud sand lakkok is. Nem tudom máshol is így van-e, mindenesetre érdemes nyitott szemmel járni!;)




Sok bejegyzés volt már az utóbbi időben arról, hogy mit vettem , épp itt az ideje a teszteknek! Igyekszem utolérni magam, és beszámolók tömegét rátok zúdítani, ahogy tehát időm engedi, jövök!;)

9 megjegyzés:

  1. Én is most várok egy Real Techiques ecsetet, nem bírtam tovább ellenállni, rendeltem egyet :)
    Nagyon várom a teszteket, főleg a korrektorról :) (bár én nem használok, kíváncsi vagyok milyen :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyesen tetted!;) Én kicsit megbántam hogy nem használtam ki jobban az akciót és rendeltem több ecsetet,de majd legközelebb.
      De jó neked hogy nincs szükséged korrektorra, nekem már nagyon kellett egy jó fedésű, ígérem igyekszem a teszttel!:)

      Törlés
  2. Nekem is épp ma érkezett meg a 2. iherbses RT csomagom, a pirosítóecset közös pont. :) Már alaposan meg is fürdettem, kíváncsian várom a felavatást.

    Pesten nem nagyon van már Móllerben Mariah szettes liquid sand lakk, már az Eura centrale kollekció tagjait is olcsósították (bár abból is csak 1-1 darabot láttam mind a Corvinban, mint a Blahán).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sokunknak hoz ecset-örömöket ez a hét.^-^ Én még csak simogatom, nézegetem őket, előbb ugye a fényképezés, utána jöhet az avatás. Ha lesz kedved írd meg mit rendeltél, és mik a tapasztalatok!:)
      Köszi az infókat a lakkokról, már ennyivel is többet tudunk.:) Gondolkoztam már rajta, hogy kellene indítani valami forródrót-szerűt ilyen "beauty" hírekkel - ki,hol,mit,mennyiért látott...talán meg is valósítom egyszer!:P

      Törlés
    2. első körben a szemes szettet és a core collectiont kértem. utóbbiból a buffing brusht én pirosításra használtam eddig (mivel nem alapozózok és a bb krémem kézzel viszem fel), nagyon kedveltem egyébként. minden ecset puha és jó minőségű, magát soha nem festő barátnő pofijának is pihepuhi volt, ár/érték arányban szerintem zseniális. a szemes szett ecsetei a vékony kis tus ecset kivételével jók (mondjuk az accent brush nevezetű szintén nagyon kicsike, bevizezett állapotba az alsó szempillatőbe vittem fel vele némi szemhéjpúdert, arra jó volt, de másra nem hiszem, h alkalmazni fogom, bár lehet, h jó lenne korrektorozni, de abból tubusosom van és max. pattanásra teszek olykor-olykor, szerencsére nem túl gyakran kell).

      most a fenti pirosítóecset jött, mellé még a shade nevezetű árnyékoló (szimpi, hasonlít a szem szett base shadow-jára, de nem annyira macskanyelves, hanem sima félkör, tipikus), aztán a 3. szettnek se tudtam ellenállni, az on locationt is begyűjtöttem (ebben a szemre való lila ecset nagyon tetszik és a multi task nevezetű is, lehet, h nem is kellett volna a pirosítósat megrendelnem?! ez költői kérdés, úgy voltam vele, h max. ha nekem nincs szükségem rá (vagy valamelyik másikra), valamelyik barátnőm kapja meg, biztosan jó helyük lesz, ennyi pénzért vétek lett volna nem lecsapni rá). kértem még két bdellium ecsetet is, a 780-t ill a 781-est. előbbi olyan kis vékonyka, a 781-es jobb "smoke eye" ecset. de ezek is akciósak voltak, 5 dollár környékén árulták.

      én még a virtuális kosaramba pakoltam újfent jó pár szappant, ajakápolót, azok is nagyon jófélék és olcsóak is. még a 8-10 dolláros szállítás is bőven megéri szerintem. mármint én tracking number nélkül tőlük sem mernék kérni, főleg, h a coastal scentstől rendelt 22-es szettem nem érkezett meg novemberben Amerikából -végül persze visszakaptam a pénzem majdnem 5 hónap után-, de az is megerősített abban, h lehet, h az ebayes pár dolláros dolgok meg nem érkezését nem venném komolyan (bár eddig onnan minden megjött, vagy 20 csomag jött free shippinggel, nem is értem), de az 50-60 dolláros rendelések nekem már túl rizikósak.

      jó pár blogger fb-on gyorshírezik olykor vagy twitteren, valami hasonló platformon lenne érdemes egy nyitott csoportot/oldalt létrehozni vagy nem is tudom. amúgy én bourjois pirosító kommandón voltam/vagyok, pénteken még elhoztam az uccsót (a rose frissont) a Blahás Müllerből, de aztán rájöttem, h 2000-ért annyira megéri, h lövök még 1-2 barátnőmnek is ajiba, ám már a Corvonos Müllerbe se volt semmi. ma az Arénás Douglasban próbálkoztam, ott volt több is, de mind barnás-barackos-csillámpónisan arany csillogású, így onnan se hoztam el semmit.

      úgy tűnik, h mennyire shopping lady vagyok, de ez most csak egy ilyen időszak. :)

      Törlés
    3. jah és nekem mindkét kör pont a rendelés napjától számított 14. napon érkezett meg, szuperül kiszámíthatóak. :)

      Törlés
    4. Elnézést hogy csak most válaszolok!
      Neked akkor már elég nagy tapasztalatod van az RT ecsetek terén, szerintem szuper hogy így begyűjtötted őket, én is megbántam hogy nem rendeltem többet, főleg így hogy akciósak is voltak. ezzel kellett volna kezdenem mikor elkezdtem sminkelni, mert ezekkel az ecsetekkel könnyebb, gyorsabb és persze "profibb" is az eredmény, nem is tudom mit csináltam eddig!:P
      Én féltem is utólag mert nem a követős rendelést választottam, és hallottam már mindenféle rémhírt a postáról, de szerencsére minden épségben ideért eddig. De abszolút igazad van, legközelebb én sem kockáztatok, főleg nagyobb összegnél.
      Ezen a Facebook csoport dolgon már nagyon töröm a fejem, szerintem hasznos lenne, ha egy helyen össze lehetne dobni az ilyen információkat. Lehet hogy nemsokára meg is valósítom.;) Remélem azóta találtál még a pirosítókból, én Douglasban láttam még sokat, az Alleban például még plusz külön kis állványon is voltak kirakva, olyan árnyalatok is amiket máshol nem láttam;)

      Törlés
  3. RT-ecsetek jajj de szépek! :) Az enyéimnek ez volt az első itthon töltött 7végéjük, csak ma vettem hozzájuk ecsettisztítót, addig csak simiztem őket és gyönyörködtem bennük :D
    Csajok, a gödöllői StopShopban én most szombaton csekkoltam az ezerhétszázas OPI-tartót, fullon volt (ha valaki errefelé jár).
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már felavattam az ecseteket, a fotózásig sem bírtam ki;)Nem tudom eddig hogy tudtam sminkelni a régi ecsetekkel,elképesztő a különbség! Nagyon gondolkodom az újabb rendelésen...:D
      Köszi a tippet, remélem sikerült elcsípni még egy-egy akciós lakkot valakinek!;)

      Törlés

09 10