2013. május 10., péntek

Joy napi szösszenet


Sziasztok! Egy szuper mini beszámoló arról, egyenlőre hogy állok a Joy-napokkal. Sok helyen körülnéztem, rengeteg az akció ezen a hétvégén, sok a promócióban eredetileg nem résztvevő üzlet is akciózik, szóval érdemes körülnézni!;) Én is így tettem, végül mégis csak egy termék került ma a kosaramba - Clinique  Chubby Stick Shadow Tint For Eyes, Bountiful Beige árnyalatban. Mutatok róla egy kis előzetest, illetve megnézhetitek hogy honnan ismerhető fel a beauty blogger! ;) És néhány tippet is hoztam azokról a kedvezményekről amikkel én találkoztam.





Na így néz ki egy tisztességes blogger keze!:D Az enyém sima hétköznapokon is. :P
Tényleg van hogy a kezemen hagyom a swatchokat hogy aztán nézegethessem, főleg ha a Mac-ből jövök ki (ez persze nem teljesen normális), de most az volt a helyzet hogy nem tudtam leszedni ami a kezemen volt! A chubbyk konkrétan megkötöttek egy perc után, a száraz kendő nem tudott velük elbánni, azóta is a kezemen díszelegnek!:) Szupertartós, ez a jó szó rájuk. Gondoltam ha már így alakult megmutatom nektek.
Sajnos a  magyarországi szaküzletekben nem érhető el az összes létező árnyalat, kb. 7-8 kapható itthon a 12-ből. Épp a legszebbek hiányoznak, de még így is legondolkodtató volt melyiket is válasszam. Végül a nyárra való tekintettel a Bountiful Beige mellett döntöttem, a másik versenyző a Fuller Fudge volt, amit úgyis beszerzek majd, mondjuk az őszi Glamour napokon. ;)
A pirosító minta pedig a Rose Frisson a Bourjoistól, amivel már régóta szemezek, és most a 150 éves fennállás alkalmából minden pirosító 2000 Ft. Most nem hoztam el, de nagyon csábít, gyönyörű barackos rózsaszín, passzol a jó időhöz. Amire nagyon várok már azok a krémpirosítók, remélem a május 15.-ös nemzetközi megjelenés minket is takar!:)

Néhány promóció:


Clinique - Ajándékcsomag minden 8500 Ft feletti vásárlás esetén ( kedvezménnyel együtt kell meghaladni ezt az összeget). Különböző csomagok vannak az üzletekben, a szaküzletben választani lehetett közülük.


Max Factor - Az Alleeban található Dm-ben 3000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékcsomag, ha CC krém is a kosárba kerül ehhez még egy alapozó ecset is jár.


Bourjois - Minden pirosító 2000 Ft a kiemelt parfümériákban ( Douglas, Müller biztos). Douglas - új Helthy Mix alapozó vásárlása esetén ajándék Helthy Mix Balance kompakt púder.


Rimmel - ÚJ! Scandal Eyes Eyeshadow Sticks: krémes szemfesték-ceruzák, hasonlóak a NYX Jumbo Eyepencil-ekhez. Sajnos nem volt kitéve teszter, így nem tudtam megtapasztalni milyenek, de külföldi blogokon jó vélemyényeket lehet róluk olvasni, mint pl.: itt.; 60 sec's körömlakkok új színekkel: tavaly nyáron nagyon szerettem ezeket a lakkokat, szuper hogy végre újult a kínálat, néhányat megnézhettek itt és itt.; Kate Moss Salon Pro körömlakkok: szalonszépségű körmöket ígér, és hát persze ott van Kate Moss közreműködése. Bevallom nekem nem nagyon tetszenek a színek, olyan komornak tűnnek, azért van egy-kettő ami kitűnik, élének narancs és türkiz. Talán egyszer, talán...:)

Ezek jutottak most eszembe, de járjatok nyitott szemmel ti is, és persze írjátok meg hol milyen akciókkal találkoztok!;)

Szép hétvégét és kellemes Joy napokat!;)


5 megjegyzés:

  1. Már megyek is! :D A Rimmel ceruzáknak tetszik a dizájnja (de csúnya így magyarosan:), remélem van valahol teszter, kíváncsi lettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsi vagyok rájuk, eléggé meglepődtem mikor megláttam a Rimmel pultot, tele újdonságokkal!:) Jó lenne ha itthon is annyira tájékozottak lehetnénk egy-egy termék megjelenésével kapcsolatban, mint külföldön!
      Én ha lehetne a fél blogot angolul írnám, magyarul sok minden "bénán" hangzik, meg hiányoznak az olyan szavak mint a gorgeous, stunning, awesome, és társai!:P Ha lesz kedved írd meg miket vásároltál!;)

      Törlés
    2. Hála Neked meg is néztem közelebbről, gondolkoztam melyiket használnám ki és egyáltalán kell-e nekem, végül nem volt ugye teszter és otthagytam őket. Talán majd legközelebb jobban megnézem őket :)

      Igen, bár sokszor az a baj, hogy maguk a dolgozók sem tudnak semmiről semmit, sehol a szakértelem vagy tájékozottság, tisztelet a kivételnek persze.

      Igen, sok minden bénán hangzik, de csak mert túl sok beauty blogot nézünk, olvasunk angolul ;) :P

      Törlés
  2. De jó bejegyzés volt! :) A Bourjois pirosító engem is nagyon csábít ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Nekem már van kettő és nagyon szeretem őket, ez az árnyalat meg annyira szép!:) Amelyiket még tudom ajánlani az a Healthy Mix - gyönyörű korallos barack, szinte minden nap ez van rajtam. :D

      Törlés

09 10