2012. november 6., kedd

Yves Rocher ecsetek


Bár törzsvásárló vagyok a Yves Rocherben, valahogy az ecseteik mindig elkerülték a figyelmemet, talán mert inkább a szépségápolási termékek az üzlet erősségei. Aztán a glamour napokon meglepődve láttam, igenis van ecsetük, nem is kevés. Nekem épp nagy szükségem volt egy pirosító ecsetre, kis árengedmény is volt azon a hétvégén, ez egy ilyen egyszerű történet. :) Aztán égető szükségem lett egy árnyékoló ecsetre is. Ha kíváncsi vagy mit kínál ilyen téren az Yves Rocher, itt egy kis összefoglaló.


Minden típusú ecsetet megtalálhatunk az Yves Rocher kínálatában, talán a legyező ecset az egyetlen kivétel. Mindegyikük kecskeszőrből készült, és jó puhák. Van kitéve "teszter" is, így biztos nem vásárolunk zsákbamacskát, érdemes is kipróbálni őket, szerintem ez ecsetek tekintetében kifejezetten fontos. Amik szerintem kiemelkedőek: pirosító-, árnyékoló, és a kabuki ecset. A legutolsó nincs meg nekem, egyenlőre, de a másik kettőről már tudok véleményt mondani. A neten elég kevés információt lehet találni ezekről az ecsetekről, és kérték is, hogy írjak róluk véleményt. Nem vagyok profi sminkmester, de azért remélem hasznos lesz amit írok. :)



Árnyékoló ecset



Kerek fejű, kecskeszőrből készült ecset. Nagyon szépen el lehet vele halványítani az éles széleket, füstösítésre kiváló. Nem annyira puha, mint a pirosító ecset, de nagyon jól lehet vele dolgozni. Korrektor felvitelére is szuper lehet, bár én így még nem próbáltam. Kényelmes a fogása, pont jó a mérete. Mindkét ecset felépítése ugyanolyan, viszonylag vastag, lekerekített végű, henger alakúak, ezek végén fémbe illesztve a maga az ecset, vagyis a szőr rész. :) De körülbelül minden ecset így néz ki. :D
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, talán kicsit nagy a szememhez, de így is szépen teszi a dolgát. Bátran ajánlom, ha valaki nem akar netről rendelni, vagy többet költeni egy ecsetre, ezzel kiválóan dolgozhat majd.


Ár: kb. 1600 Ft.



Pirosító ecset



Tömött, puha, kicsi, ferde fejű, kecskeszőrből készült ecset. A festéket szépen felveszi, pont annyit, amennyit szeretnénk. Szépen el lehet vele dolgozni a széleket is, és a pirosító intenzitását is könnyen módosíthatjuk vele kedvünk szerint. A hossza szerintem pont jó, jól kézhez áll, kényelmes tartani. Néhány kósza, jobban kiálló szál zavaró lehet, kicsit szúrhatnak is, talán ez az egyetlen negatívum amit erről az ecsetről mondani tudok. Összességében egy jó pirosító ecsetről van szó, ami kiválóan teszi a dolgát, biztos lehet találni puhábbat is, de én nagyon szeretem. Kényelmesen használható ecset, ami a reggeli nagy sietségben az egyik legjobb barátunk lehet. Örülök, hogy van nekem. :)







Csomagolás:

Ez a kis pakk természetesen még egy átlátszó fóliába is be van csomagolva, meg van védve minden bajtól. :) Ezen a kis lapon néhány információt is találunk. Az ecsetet pirosító és bronzosító felvitelére ajánlják, és természetes fedést ígérnek a használatával. A hátoldalán ez még 7 nyelven szerepel, igen nemzetközi. :) Plusz két technika is helyet kapott rajta egy kis ábrán, hogyan tudjuk alakítani az arcunk formáját a pirosítóval, ennek alapján vékonyításra az arccsontra, kerekítésre ezek alá helyezzük a bronzosítót/pirosítót az Yves Rocher szerint. Az árnyékoló ecset is ugyanígy van becsomagolva  sajnos azt nem tudom már külön megmutatni, de remélem elhiszitek nekem. :)



Ár: 1600 Ft-ért vettem akcióban, most kb. 2000 Ft.


Összességében nem járhattok rosszul az Yves Rocher ecseteivel, a dolgukat nagyon jól teljesítik, és mi más kelhet még? :) Én a drogériás és professzionális ecsetek közé sorolnám őket, de inkább a felsőbb kategóriához állnak közelebb. Ha nem akar valaki sokat / sokkal többet költeni egy-egy darabra, de minőségi eszközt szeretne, akkor mindenképp vessen egy pillantást személyesen is ezekre az ecsetekre. Csalódás nem érhet senkit,  én is tervezem még néhány darab beszerzését.



Szép napot, Szabina
:)

4 megjegyzés:

  1. Én totál Yves Rocher függő vagyok, viszont most nincs a közelemben üzlet. Én eddig soha nem nézegettem az ecseteket, sőt annyira a smink részleget sem. Viszont a krémek kencék finomságok mindig levettek a lábamról. Köszi az ismertetőt, biztos meglesem majd őket legközelebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem, sampont, tusfürdőt szinte mindig innen veszek. Én viszont mindig megnézem a sminkes pultot is, egy 3-as kis palettám van tőlük, nem rossz. Kicsit talán drágák. Majd írd meg hogy tetszettek az ecsetek!:)

      Törlés
  2. Most sikerült újra "Yves Rocher ecset"-hangulatba jönnöm, és tökjó, hogy azóta tényleg írtál róluk! Van egy 30%-os kuponom hozzájuk, mindenképpen ecsetre szeretném elhasználni. Ráadásul pont egy kerek fejű satírozót keresek, ránézésre kb. olyat, mint amilyen a tiéd:) Remélem lesz belőle, amikor megyek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos lesz belőle, sokan meg sem nézik az ecseteket, pedig érdemes. 30%-os kuponnal meg pláne!:)

      Törlés

09 10