2012. november 10., szombat

Lakk hétvégére


Remélem senki se unja még a Maybelline lakkokat a blogon! :) Kicsit sok volt már a piros és sötét őszi színekből, vágytam már valami könnyedebbre, finomabbra. A rózsaszínnel hadilábon állok még, de ezt a színt láttam már blogokon a régi formátumban, és ezzel a korallos beütéssel el tudtam képzelni magamon is a rózsaszínt. Aztán rájöttem, hogy az új lakkok közé is bekerült ez az árnyalat, plusz épp akciósak a Rossmannban. Így került hozzám és ebbe a bejegyzésbe a 91-es számú Colorama.


A Colorama gyűjteményem 8.-dik darabja, és már most a egyik kedvencem lett ez a lakk. A régi neve Coral Chic, sajnos újabban csak 91-esként lehet emlegetni. Mintha egy elítéltről kellene beszélni. :) 


Szín: korallos rózsaszín
Finish: krém, fényes, nem szükséges fedőlakk fölé
Állag: nagyon sűrű, kicst fura is volt festeni vele
Fedés: egy rétegben is szépen fed, ha épp sietünk tökéletes választás lehet, de a csíkmentes, tökéletes fedéshez 2 réteg sükséges
Száradás: viszonylag gyors, 2 réteggel 2 kézen kb 10 perc
Tartósság: én a szokásos Colorama minőséget várom tőle, és biztos vagyok benne, hogy hozni is fogja, de még csak 2 napja van a körmeimenIgaz, hogy most nem az ilyen színeknek van itt a szezonja, de nincs arra szabály hogy ne lehetne egy kis tavaszt csempészni az őszbe. ^-^4 megjegyzés:

 1. Nagyon kellemes színe van. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is egy Colorama van most a körmeimen (újabb ajándék - elkényeztetnek a barátaim :D), és ez is nagyon meggyőző. Kezdek nagyon egyetérteni veled ebben a témában. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, már kicsit egyedül éreztem magam a Coloramak bűvkörében.:) De ami jó, az bizony jó. A barátaidnak meg csillagos 5-ös jár! :D

   Törlés

09 10