2012. november 13., kedd

Makeup Academy akció



Ahogy ígérték, 35 000 like után 35 % kedvezmény és ingyenes szállítás a MUA-nál!!!
Minimum 10 Font, azaz kb. 3500 Ft értékű rendelés esetén. Az akció november 20.-ig tart.


Néhány tipp:

Teszt itt a blogon:  Makeup Academy szemfestékek

14 megjegyzés:

  1. hm,tök jó! csak kár, hogy nem hozza be az oldalt. pedig lehet, hogy rendelnék :( neked behozza?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan, de igen. Biztos megrohamozták az oldalt, nagyon sokan várták ezt az akciót. Én is később próbálkozom majd vele, hátha lecsillapodnak a kedélyek. :)

      Törlés
  2. Na lassan nekem is behozta! Ezek az árak még az eredetiek, ugye? Tehát pl. szemhéjpúder paletták 4 font és ebből jön le a 35 %, igaz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ,ezek az eredeti árak. Talán úgy a legkönnyebb megnézni hol tartasz, ha bepakolod a kosaradba amit szeretnél, aztán a Cart résznél beírod a kódot, akkor kiadja a kedvezményes végösszeget. De ha rászántad mondjuk pont ezt a 10 fontnyi összeget, akkor 15 fontot pakolhatsz be a kosaradba, így 10. 5 font lesz a kedvezménnyel, plusz ugye az ingyenes szállítás.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Nincs mit, de picit félreszámoltam.:P Szóval 16 font - 35% az lesz 10.4 font. Véletlenül csak 30%-kal számoltam, de így 1 fonttal többet lehet költeni. :)

      Törlés
    2. és a szállítás hozzánk is teljesen ingyenes akkor? :D

      Törlés
    3. Igen. :) Én még nyáron rendeltem ilyen akcióban, csak akkor 20% volt. A free shipping lehetőséget kiválasztod a szállításnál, és akkor igen :)Úgy emlékszem 1 - 1,5 hét alatt ért ide a pakk, minden jó alaposan becsomagolva. Egyébként kapsz a rendelésedről emailt is, minden tétellel és infóval együtt. Ha lesz kedved írd meg mit rendeltél! :)

      Törlés
  4. Klassz lett a post, egyetlen apró, és tényleg nem kötekedő javaslatom annyi lenne, hogy linkelj ilyenkor ha ilyen postot írsz. Mert én megnézném, érdekel a dolog, de lusta szoktam lenni begépelgetni, szeretem ha csak kattintgatnom kell. :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ma jött meg, amit 13-án nagy nehézségek árán végül sikerült megrendelnem a többnyire behalt oldalon. Úgy örülök nekik:) Mivel már 37ezer lájk van, szerintem max decemberig jön majd a 40 %-os akció is...Tuti ott is rendelek majd valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem ők sem számítottak ekkora rohamra, de a lényeg hogy végül működött a dolog. És mi lesz 50 ezernél! :) Egyébként mozgalmat kellene indítani, hogy az ilyen márkák nálunk is megjelenjenek!
      Ha lesz kedved írd meg mit rendeltél, kíváncsi vagyok!:)

      Törlés
    2. kis késéssel, de megint itt vagyok. szóval, igazából egyszerűbb, ha képet mutatok arról, hogy mit rendeltem. íme: http://pohoka.blog.hu/2012/11/22/megjott_a_mua-rendeles

      Igaz, nem egy sminkes blog, de mostanság azért eléggé az ecsetek meg a mua körül forog az egész:)

      Törlés
    3. Klassz dolgokat rendeltél, a kaviár manikűrre kíváncsi vagyok, remélem hamarosan láthatom a blogodon!:)Meg amúgy mindenre, a palettákra és a monókra is. :D 40 ezernél én azt hiszem becélzok néhány ecsetet.
      Tetszenek a blogjaid, a Kultivál nagyon szuper!

      Törlés

09 10