2012. november 8., csütörtök

MAC Gleeful pirosító


A névnapi MAC csomagomból elsőként a pirosítóról írok nektek, leginkább erre voltatok kíváncsiak és nekem is ő a kedvencem, szóval jöjjön a kis Jókedvű, azaz a Gleeful! :P Sok kép, swatch, szerény véleményem, és néhány hasznos vagy épp haszontalan információ kapott helyet ebben a bejegyzésben. :)


Most mondjam azt, hogy ez a pirosító tényleg jókedvűvé teszi az ember lányát? Na jó, azt hiszem eléggé kimerítettem a névből származó poénok lehetőségét, de elég nehéz megállni, hogy ne írjak több ilyen vidámságot. :P
Szóval azt hiszem már mindenki rájött, hogy a pirosító neve magyarul azt jelenti vidám, jókedvű. Szerintem nagyon találó ez a név, ugyanis egy élénk, meleg, kicsit fényes színről van itt szó, számomra egyszerűen tökéletes. 


A külső egyszerű és nagyszerű, szokásos MAC kagylóforma, fekete matt műanyag tok, olyan kis elegáns. Könnyen nyílik és jól záródik, el tudom képzelni egy táskába is bedobva, de azért én ezt nem fogom megtenni. :) Amit negatívumként el tudok róla mondani, az a masszív ujjlenyomatgyűjtés, de azt hiszem az a fontos, hogy maga a termék jó legyen, ez pedig az. A dobozon amiben kapjuk egyébként minden információt megtalálunk, a hátoldalán fel van tüntetve a szavatossági idő, a magyar címke, a forgalmazó és természetesen az összetevők listája (jó sok van belőlük).


A Gleeful egy ásványi pirosító, amiről egyébként az üzletben megtudtam, hogy: jó sokáig sütik őket kemencében, a csillogó kis szemcsék tulajdonképpen a bennük található ásványi anyagok, bőrbarát termékek,  és hogy szemre is nyugodtan lehet ezeket használni. Klassz. :) Egyébként biztos kipróbálom majd a szememen is, kíváncsi vagyok hogy teljesítene. Elsőként mindenképp ásvány pirosítót szerettem volna, egyrészt sok blogon ajánlják, másrészt pedig egy kis fényt szerettem volna az arcomra. Kipróbáltam néhányat az üzletben, ez a lehetőség szerintem szuper dolog, így tényleg láthatjuk mi is áll igazán jól. Hát nekem ő. :) 


A szín: szilvás beütésű tégla, egész különleges, és hát persze gyönyörű! Az nem kifejezés, hogy erősen pigmentált, és a szín is elég élénk, ezért felvitelnél kicsit óvatosan is kell bánni vele. Érdemes először egy kevéssel kezdeni, éppen belemártani az ecsetet, aztán felépíteni a kívánt hatás eléréséig. A csillogás ijesztő lehet első ránézésre és swatchra, de ez a bőrön már csak nagyon finom, enyhe fény formájában jelenik meg. Használat közben, mikor az ecsettel felveszem kicsit porzik, de nem száll mindenfelé, és a bőrön ez már  abszolút nem okoz gondot, pont oda lehet tenni, ahová akarom. :)

A tartóssága szuper, végre van értelme reggel pirosítani, mert ez még este is látszik, persze kopik, de abszolút látható marad. Ezért gondolom azt, hogy bár egy elég drága termékről van szó, mégis megéri és  talán érdemes is olcsóbb pirosítókhoz képest innen választani. A pigmentáltság miatt elég kevés is kell belőle, így tényleg nagyon sokáig tarthat mire elhasználjuk és tényleg fenn marad egész nap. Persze nem mondom, hogy olcsóbbat és jót nem lehet találni, csak nekem még nem sikerült. Ne gondoljátok, hogy "na kapott egy MAC-et, aztán más nem is kell már neki", nem vagyok ilyen, nem is tehetem meg, egyszerűen jó a cucc és kész. Szívesen várom az olcsóbb és klassz pirosítós tippeket komment formájában! :) ( Oké tudom, Sleek ,már rajta vagyok a rendelésen. :) )

Swatchok:


Ugye milyen szép?! :) Én nagyon megszerettem, hű társam lett a mindennapokban, ha valaki szereti az ilyen  téglás árnyalatokat, mindenképp vessen rá egy pillantást. Azt hiszem télen, nyáron megállja a helyét, és minden bőrtípushoz illik.

Ár: 6900 Ft.

Nektek melyik a kedvenc pirosítótok? A pirosítás matt vagy fényes oldalán álltok? :)



2 megjegyzés:

  1. Szegény karod libabőrös lett ebben a csípős őszi hidegben. :-) Nem nehéz dolgozni ezzel a kis szépséggel, hogy olyan nagyon pigmentált (tudod, bohóc-effektus veszély... ilyesmi)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen elég hideg volt, viszont szépen sütött a nap és ezt ki kell mostanság használni. :) De, írtam is hogy csak óvatosan, eleinte csak egy kicsit az ecsetre, utána lehet mélyíteni a színt. Azt tényleg nem mondhatom, hogy gyors manőver ezzel pirosítani, talán a profiknak. :) De azt hiszem megéri rászánni azt a néhány plusz percet. :)

      Törlés

09 10