2015. január 10., szombat

SPARITUAL - KISS THE COOK & HA...HA...


Mindig azokat a posztokat a legnehezebb elkezdeni amiben valami olyasmiről írok ami teljesen lenyűgözött. Most is ez a helyzet, pedig van miről mesélnem...
Nemrég felkeresett a Sparitual, és örömmel mondtam igent a termékeik kipróbálására. Nagyon örülök hogy ismét egy ilyen érdekes márkát ismerehettem meg - gyönyörű filozófiával és persze összetevőkkel dolgoznak. (Nézzetek be a weboldalra, érdemes kicsit jobban megismerni őket). Szóval a körömlakkok természetesen elsőre megérintettek - a választék hatalmas, mindenféle formulával és finish-sel, több kollekcióval és nem utoljára olyan nevekkel amiknek tényleg nehéz ellenállni. (Titeket befolyásolnak a fantázianevek? Engem nagyon meg lehet velük venni...) Szerettem volna egy kicsit ebből és abból is mutatni, így egy krém finishű lakk, egy glitter és egy fedőlakk mutatkozik be  ma itt a blogon.

A Kiss The Cook nagyon izgalmas piros, és rögtön nem is egy. Mert minden fényben más árnyaltot mutat, egyszer tűzpiros, máskor bordóba hajló egész sötét és "vampy" - de minden helyzetben szexi. Van benne valami elemi nőiesség, már ha lehet ilyet egy lakkra mondani. A Dögös Vörös... azt hiszem ez a jó meghatározás és ha egy piros lakkom lehetne csak, kérdés nélkül ezt választanám. 
A Ha...Ha... a Laugh kollekció egyik tagja, de a Wáóó...Wáóó... talán találóbb lenne, mert ez egyik legérdekesebb és legszebb glitter amivel eddig találkoztam. Az apró ezüst pöttyök és négyezetek mellet néhány piros kör alakú glitter is el van rejtve az átlátszó alapban, így nagyon összeillenek a Kiss The Cook-kal. Én szeretem a glittereket önmagukban felkenni, most féltem kicsit hogy így nem fog működnia dolog, de két réteg már egész szépen fed és a hatása gyönyörű. Teljesen sima a felszíne fedőlakk nélkül is, olyan mint egy csillogó páncél amit a piros pöttyök még izgalmasabbá tesznek. 
A Gyorsan száradó fedőlakk nagyon jól működik, szép fényes és egyenletes lesz tőle a lakkok felülete és valóban nagyon gyorsan szárad. Jól teszi a dolgát.

A lakkok üvege is nagyon tetszik, a design olasz, a Plum Cap® kupak pedig speciálisan úgy lett kialakítva hogy a lehető legkényelmesebb legyen használni. Érdekesség még hogy minden árnyalat valamilyen jelentést vagy üzenetet hordoz - ezért olyan sokatmondóak a nevek is. Hamarosan érkezik egy kód amivel kedvezményesen vásárolhattok majd a Sparitual webshop-jában, figyeljétek a blog facebook oldalát!



Mit szóltok ezekhez az újdonságokhoz, tetszenek a lakkok?


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! Épp valamelyik nap nézegettem a honlapjukat. Nem tudtam eldönteni, melyiket rendeljem meg. Nagy a választék.

    VálaszTörlés

09 10