2014. december 11., csütörtök

RÚZS? SZÁJFÉNY? KICSIT MINDKETTŐ EGYSZERRE - CHANEL ROUGE ALLURE GLOSS


Mindig is rúzsos voltam, egyszerűen mert szeretem, hogy ha már valamit használok, akkor az tartson és legyen intenzív a színe, ne keljen félóránként megigazítani,....stb. De tudjuk, hogy az emberek változnak és változnak a szájfények is. Olyannyira, hogy miután már minden létező márka kiadta a matt rúzsait, ceruzáit és amit csak lehet, most mindenki a szájfények felé kezd kacsingatni, és itt-ott mát feltűnnek a következő trend képviselői. De ne a ragadós, csillogós, csúszós formulára gondoljunk, mert valami megváltozott....!
És ennek a változásnak az egyik legkorábbi és már most lenyűgöző képviselői a Chanel új generációs szájfényei. A koncepció a Rouge Allure rúzsok átalakítása volt egy egészen új fromulába, ami csillogóva teszi az ajkainkat miközben a színek intenzívek és tartósak maradnak. Hát sikerült... Annyira, hogy nem is tudnám őket egyik kategóriába sem sorolni, de mivel a "rúzsfény" szó (most találtam ki) nem létezik, maradjunk a Rouge Allure Gloss-nál. 
Az állaguk kicsit sűrűbb, "gélesebb" de még így is gyönyörűen siklanak az ajkakon, az applikátorral szép egyenletesen lehet felvinni a színeket, amik egyszerűen gyönyörűek. Intenzívek és azok is maradnak, és ezt szeretem bennük a legjobban - akár 2-3 órán keresztül is! Az árnyalatok közt lehetetelen nem találni olyat ami tetszene, a pirostól az enyhe rózsaszínig válogathatunk. Az Affriolant például egy világos pinkes korall, ami felkenve biztos nem marad észrevétlen. Mivel az intenzívebb színek közé tartozik, több a rúzsos tulajdonsága és gyakorlatilag úgy is viselkedik, a vizes fényű finisht leszámítva. A Sensible egy visszafogottabb, lágy rózsaszín ami önmagában is gyönyörű - egy füstös szemhez például tökéletes, de én nagyon szeretem pinkes rúzsok vagy kontúrceruzák felett használni.


Chanel termékről van szó, így a csomagolás mellett sem lehet szó nélkül elmenni - letisztult, elegáns, gyönyörű mint mindig. Az arany Chanel logót megnyomva "kattan ki" maga az applikátor - ezzel jól el lehet játszani, miközben megvan az a kis luxus érzésünk is amit egy ilyen árkategóriájú terméktől kicsit el is várunk.
Azt hiszem most tényleg kapunk valami pluszt, valami mást a Chaneltől, és ha csak egy szájfényre ruháznátok be még az idén vagy a követjező évben, az legyen egy Rouge Allure Gloss - Még a rúzsimádók sem fogják megbánni. De persze csak időkérdése hogy ezt a zseniális formulát a drogériákban is viszontlássuk, én a Bourjois-t figyelném árgus szemekkel....



És a nagy kérdés: rúzs vagy szájfény?




3 megjegyzés:

  1. Nekem mindkettő, kedvtől függően. Gyönyörűek ezek a színek! :)

    VálaszTörlés
  2. Szájfényt szinte sosem, rúzst egyre gyakrabban :) Ezek a színek *-*

    VálaszTörlés
  3. Én inkább rúzsos vagyok, mert a tartósság a fő szempontom, de van, mikor egy kis csillogásra vágyom és akkor jöhet a szájfény :) Tetszenek ezek a termékek, de tartok tőle sosem tudnám megfizetni :P

    VálaszTörlés

09 10