2014. december 17., szerda

MANIKŰRTIPP AZ ÜNNEPEKRE - GLITTERIZER


Piros, arany, ezüst és glitter, glitter, glitter... karácsonykor igazán elengedhetjük a fantáziánkat ha a manikűrünkről van szó. Azért én szertek a viszonlyag egyszerű megoldásoknál maradni, valamilyen szép alapszín és rá egy különleges fedőlakk - egyszerű, gyors és mégis elég látványos ahhoz hogy ünnepi hangulatba ringasson. 
A Bourjois idei karácsonyi kollekciójában van egy gyönygyszem, egy "leaf effect" fedőlakk ami épp tökéletes erre. A Glitterizer (imádom a nevét) tele van kis ezüst lapocskákkal amik felkenve úgy verik vissza a fényt mint sok-sok kis tükör. Bármi felett jól mutat, én most az Essie Mint Candy Apple-t választottam - a benne lévő kék és szürke az ezüst lapocskákkal "jégvilág" hangulatot adnak a manikűrnek. Szerencsére nagyon könnyű egyenletesen felkenni ezt a lakkot, igazából egyáltalán nem kellett vele trükközni és száradás után is sima felületetet kapunk. A gyűrűsujjamon szintén a karácsonyi kollekcióból a sötét szürke Grey To Meet You és az egyik legszebb homok-hatású lakk, az It's Raining Stars kombinációja van. Utóbbi kötelező darab ha szeretitek az ezüstöt, ráadásul remek dupe-ja a köztudottan gyönyörű Essie Beyond Cozy-nak.
Ez egy olyan manikűr aminek egész napos nézegetésével őrületbe kergethetitek a barátotokat, vagy bárkit aki nem érti meg, hogy az ilyen gyönyörűen csillogó dolgokra muszáj időnként rácsodálkozni. De a cél persze a karácsonyi hangulat fokozása, és ez garantált...





Van esetleg kedvenc fedőlakkotok amit ebben az időszakban szerettek bevetni?



1 megjegyzés:

09 10