2014. június 30., hétfő

ÉLÉNK RÚZS ÉS MÁS SEMMI...


... na nem amit lefekvéskor egyedül viselek. Viszont ez lehetne a nyár jelszava. Leheletkönnyű alapozó, szempillaspirál és vibráló ajkak. Nőies, sikkes, könnyed, gyors - miről álmodhat még a lány?! Szerencsére idén minden árnyalat divat és finish tekintetében sincs hiány. Én most négy olyan rúzst hoztam amik legtöbbször feldobják a sminkem és a forró nyári napokat.


A MAC Relentlessly Red pirosba hajló sötét rózsaszín színéről mindig a nyári piros gyümölcsök jutnak az eszembe. Ha valaki kicsit tart az igazi pirostól, a Relentlessly Red tökéletes választás lehet számára. A matt finish pedig tudjuk mennyire hódít idén nyáron is, a MAC matt formulája pedig szerintem verhetetlen - nem szárít, tökéletesen fed, tartós és gyönyörű intenzív a színe. Igazi élénk, meghatározó, már-már pin-up stílusba hajló ajkakat lehet vele varázsolni. A jelenlegi kedvencem rúzsom.
Maybelline Colorsensational Vivids rúzsok sajnos nem kaphatóak itthon a drogériákban, de nemrég az Emag.hu-n nézelődve rájuk találtam, és persze rögtön landolt is a kosaramban a legnépszerűbb árnyalat, a Shocking Coral. A körülöttük lévő hype nem véletlen, extra pigmentált, krémes, könnyű viselni és a színe....nem neon, inkább az a fajta vibrálás van benne ami rögtön felélénkíti az arcot. Ez a krémes korall árnyalat pedig árasztja magából a nyári hangulatot.
A narancs-rúzs trend is nagyban tombol, szerencséra a drogériák polcain is igazi narancs kincsekre bukkanhatunk. Ilyen például a Rimmel Moisture Renew család egyik legújabb tagja, az In Love With Ginger, róla már tesztet is olvashattatok itt a blogon. Élénk narancs, ugyanakkor könnyű viselni, egy olyan árnyalat amivel bátran fejest lehet ugrani a narancs trendbe.
Tavaly annyira magával ragadtak a  Clinique Chubby Stick-ek hogy egész kis gyűjteményt sikerült belőlük összehoznom. Egyszerűen zseniális ez a krémes, ajakápoló formula, főleg az Intense vonalé, ahol a pigmentáltság mellett a tartósság is a csomag része. A kedvenc árnyalatom és a piros rúzs korszakom megalapozója pedig a Mightiest Maraschino. Szintén bogyós piros, de sötétebb árnyalatban mint a Relentlessly Red. Felűnő, de valahogy mégis természetesnek hat az ajkakon, már amenniyre ez lehetséges egy piros rúzs esetén. Nagyon kényelmes, szinte kényeztető viselni, ha valaki a cserepes ajkakkal és a rajta rosszul mutató rúzsokkal küzd - ez lehet  a megoldás.



Ti milyen rúzst viseltek legszívesebben idén nyáron?
 Finish, szín, formula, konkrét kedvencek?





10 megjegyzés:

  1. Nemrég megfogadtam, hogy mostantól kb csak rúzsceruzát veszek, mert őket használom a leggyakrabban, bár tény, hogy színben nem olyan óriási a választék (én a hagyományos rúzsok esetében is órákig vacillálok, mire találok egyet, ami igazán tetszik), de nagyon kellemes viselet, mert picit hidratálnak, illetve pl a Catrice vagy a Bourjois esetében tükör nélkül is fel lehet őket tenni napközben, mert nem annyira pigmentáltak, mégis szép színt adnak az ajkaknak. Óó, és a Catrice-nek annyira jó illata van!
    Ezekkel a Color Sensationalekkel mindig szemezek, csak aztán sosincs olyan szín, ami tetszene, vagy ha igen, akkor csak a teszter árválkodik a polcon... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam minden típus és finish jöhet, azt hiszem leginkább a rúzsokért rajongok a sminktermékek közül. A rúzsceruzákat is nagyon szeretem, néha kifejezetten azt kívánom, máskor egy erős matt rúzst. Catrice-től bevallom még semmilyen ajakra való terméket nem próbáltam, de tudom hogy sokan szeretik, talán ideje lenne! :) Köszönöm az inspirációt! :)
      A Colorsensational rúzsok közül nekem nincs is ami tetszik, talán a Coral Tonic. De ami ebben a posztban is van, a Vivids verziók közül szinte az összeset elfogadnám! :) Jellemző hogy pont ezeket nem lehet kapni a drogériákban.

      Törlés
  2. Egyetértek, nyáron sokszor én is jobban szeretem csak az ajkaimat hangsúlyozni egy élénk, feltűnőbb rúzzsal, és a lebarnult bőrön is gyönyörűen mutat, kiemeli az arcot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, ezt az előnyt ki is felejtettem! :) Én nagyon szeretem magát a mozdulatot is, és azt ahogy egy rúzs teljessé teszi a sminket.

      Törlés
  3. Én az év minden évszakában inkább szájfényes vagyok, de ezek a rúzsok gyönyörűek! Megnézném őket rajtad is, az új hajszíneddel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sosem szerettem a szájfényeket, de most kezdek velük szimpatizálni, lehet hogy legközelebb már a kedvenc szájfényeimről írok majd. :) Remélem sikerül is majd rajtam is megmutatni őket. ;)

      Törlés
  4. Nagyon eltaláltad! Mindegyik wishlist-es darab nálam, a Rimmel-lel pont ma szemezgettem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor egy az ízlésünk! ;) Csak ajánlani tudom az In Love With Ginger-t, kiemelkedően jó drogériás darab, és hát a színe....! :)

      Törlés
  5. Én is szeretem ezt a megoldást alkalmazni :) Főleg amikor kevés időm van reggel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott a pont! :) Az egyik legjobb trükk - egy kis rúzs és máris nőies, összeszedett és sikkes vagy. :)

      Törlés

09 10