2014. június 26., csütörtök

AZ ÚJDONSÁG | YVES ROCHER RADÍROZÓ TUSFÜRDŐ - BARACK


Az Yves Rocher nem csak finom gyümölcsös illatokkal készült az idei nyárra, formula tekintetében is valami izgalmasat alkotott. A tusfürdőket és testradírokat összegyúrta, mindezt 98% természetes összetevővel és egy egész kollekciót adott ki az új radírozó tusfürdőkből. Az első infok után máris egy márkaboltba vezetett az utam, hajtott a kíváncsiság és épp egy finom illatú nyári, gyümölcsös tusfürdő után vágyakoztam!

Málna, eper, szeder, vanília és barack illatban kaphatóak az új tusfürdők, ebből az eper és a barack limitált nyári illatok, a többiek maradnak egész évre. Az illatuk nagyon intenzív, az eper nagyon eper és így tovább, de ugyanakkor az igazi gyümölcsök zamata érződik rajtuk. Én elsőként a talán a legvisszafogottabb sárgabarackosat hoztam haza. 
A tusfürdőben sok-sok apró gyümölcsmag található, amik tusolás közben a bőrünket hivatottak enyhén radírozni. Ez a hatás elég gyenge, a kis, egyébként eredeti gyümölcsmagok csak "csiklandoznak" kicsit. De végül is a cél is éppen ez volt - egy jó tusfürdő egy kis extra hatással, ami mellett heti 2-3 alkalommal bevethetjük a jól bevált testradírunkat.
Az állaga géles, már-már olajos és kellemes habot képez a bőrön. A finom gyümölcsillat sajnos nem marad meg tusolást követően, viszont a bőröm nagyon puha és hidratált lesz minden használat után. 
Az új tusfürdők ára 990 Ft, 200 ml-esek és már az Yves Rocher webshopjából is rendelhettek.


Legszívesebben az összes gyümölcsöt "végigkóstolnám", a barackon kívül a szeder és persze a vanília a kedvenceim, utóbbi az ősz első hidegebb fuvallataival költözik a fürdőszobámba. Vagy hamarabb, mert az Yves Rocher vaníliája verhetetlen. 
Addig is itt vannak ezek a természetes összetevőjű gyümölcsös csodák, ha van márkabolt a közeletekben, csábuljatok el és legalább szagolgassátok meg az új tusfürdőket! ;)



Ti melyik illatot választanátok?



4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, biztos hogy kipróbálom majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok melyik illatot választod majd! :) És a véleményedre is persze, nekem tetszik ez a kis csavar benne és legszívesebben az összes illatot kipróbálnám! :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Az Yves Rocher néha nagyon kitesz magáért, a nyári kollekciói különösen jók szoktak lenni. Most is sikerült illatban is és formulában is valami pluszt összehozni. :)

      Törlés

09 10