2014. január 23., csütörtök

Új frizura - " That's my bob! "






Megtörtént a nagy frizuraváltás, rövidhajú lettem! :) A bloggerek kedvenc hajtrendje, a félhosszú bob már nagyon csábított, talán emlékeztek is, ebben a bejegyzésben írtam róla, és a Ti segítségeteket kértem a döntésben.


Sokan biztattatok,  így végül összeszedtem a bátorságom és a kedvenc fodrászom szakértelmére bíztam magam. És mennyire jól tettem, nem is lehetnék elégedettebb az eredménnyel! :) Nagyon élvezem az új frizurám, pont erre a megújulásra volt most szükségem. Most persze abban az izgalmas korszakban vagyok, amikor mindent "újra" kell tapasztalnom ezzel a hosszal kapcsolatban, hogyan kezeljem, milyen termékeket használjak és hasonlók, de ezt kifejezetten élvezem. 
Bár azt hittem nagyon furcsa lesz hogy eltűnik a hosszú hajam, de annyira magaménak érzem ezt a vállig érő hosszt hogy egy percig sem zavart ez a dolog. Sőt, talán azt is kimerem jelenteni hogy számomra Ő, a félhosszú bob az igazi....! :) Nagy köszönet jár az új frizurám miatt érzett boldogságért Pintér Juditnak, a fodrásznak aki rögtön érezte mit szeretnék és pontosan azt készítette el amit én is megálmodtam. A szalonban rengeteg kép készült, megörökítettük a vágás majdnem minden szakaszát, magát a gyönyörű fodrászszalont és természetesen a felhasznált termékek sokaságát. Igazából másfél órát maradtam még a vágás után, hajszárítási technikákról, termékekről és a hajápolásról beszélgettünk, miközben én buzgón fényképeztem. Rengeteg trükköt tanultam és még egy szuper hajkefével is gazdagodtam! Minderről be is fogok neketek számolni, de szerettem volna már megmutatani az "új énem".
A fotók a vágás utáni napon készültek, amikor még nagy részben megmaradt az előző napi volumen és forma, de már látható a rombolás. :) Maga a forma bob, aminél a hajvégek egyenlő hosszúságúak, de idén egy kis rétegzés is került a stílusba, éppen annyira, hogy textúráltabb legyen a hatás míg a bob forma megmarad. Gyakran dobják még fel ezt a frizurát egy kis színjátékkal - festéssel vagy akár ombréval. Az én hajamban is van néhány szőkébb tincs "elrejtve", amik világosítják az összhatást és fel-felbukkannak mozgásnál vagy ha beletúrok a hajamba.


Fodrásszalon: Hajgaléria, Budakeszi - fodrász: Pintér Judit
Hajápoló termékeke: Joico - K-Pak

Rúzs: MAC Riri Woo
Pirosító: MAC Gleeful
Spirál: Max Factor 2000 Calorie
Kabát: Mango
Nyaklánc: Zara


Hamarosan jelentkezem és megmutatom mi minden történt a fodrásszalonban és milyen fantasztikus termékekkel ismerkedtem meg Juditnál.
Addig is nagyon örülnék ha megírnátok a véleményeteket az új frizuráról, hisz a tőletek kapott biztató kommenteknek is köszönhető, hogy végül megszületett az "én bobom". Köszönöm!







13 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Illik az arcodhoz ez a hossz :) Végül én is levágattam, de ennyire rövidet nem mertem bevállalni (még) de már most imádom, hogy rövidebb a hajam :)
    Várom a következő hajas bejegyzést :) Remélem írsz arról is, hogy hogyan lehet ilyen rendezetten kócosra csinálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Örülök hogy Te is meglépted a vágást és persze hogy neked is tetszik!:) Én rábíztam magam a fodrászomra és Ő szerencsére tökéletesen megalkotta amit szerettem volna, a hossza is tökéletes, még éppen össze tudom fogni. Hamarosan kikerül a szalonos bejegyzés is, és terveztem is hogy leírom azt a technikát amivel ezt a hatást el lehet érni. Egyenlőre annyit, hogy semmilyen eszközt nem igényel - csak a kezeket persze.:)

      Törlés
  2. Szuper lett, jól áll Neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Mennyire jól áll! :O Szerintem szebben kiemeli az arcod, mint a hosszú haj, márpedig nagyon szép arcod van, igazán kár lenne rejtegetni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, köszönöm! El is pirultam! :D

      Törlés
  4. Jó lett a hajad, vagány! Bár ez még messze van a rövidtől :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hivatalosan félhosszú, az eredetihez képest feleakkora, így nekem rövid.:) De én sem látom rövidnek, össze is tudom fogni. A tökéletes hossz, azt hiszem. :) Na ezt jól kifejeztem....:P

      Törlés
  5. Szuper lett, nagyon jól áll neked! : )

    VálaszTörlés
  6. Már annyira vártam ezt a bejegyzést, amióta kiírtad facebook-ra , hogy levágatod. :) Nagyon jól áll :)

    VálaszTörlés

09 10