2014. január 14., kedd

Manicure / Dots in taupe & white








Felhasznált lakkok: 
  • Opi Alpine Snow ( fehér)
  • Opi Over The Taupe ( taupe )
  • Orly Halo ( glitter)
  • Rimmel Nail Nurse ( top coat )


Már egy hete beteg vagyok ( lakásfogság, zero makeup, tea, tea, tea ), ezért  nem született új poszt a hétvégén, amit nagyon sajnálok. De tegnap este már nagyon szerettem volna valamit alkotni, ez a manikűr lett az eredmény. Már úton van az Ebay-ről egy kis készlet amivel remélhetőleg mesteri szintre fejleszthetem majd a pöttyözési technikám. :) És ha már ebay, rendeltem néhány egyéb eszközt és kiegészítőt is a jövőbeli manikűrökhöz.

Remélem ti jól vagytok és kérlek ne haragudjatok ha a héten még kissé rendszertelen leszek, már nagyon szeretnék meggyógyulni és teljes gőzzel gyártani a posztokat! :)

Pinterest / Nails oldalamon találhattok néhány pöttyös inspirációt. ;)  És ha tetszenek már az én képeimet is  gyorsan és egyszerűen megoszthatjátok a képek jobb felső sarkában megjelenő Pinterest gombbal.



 Ti kedvelitek az ilyen típusú manikűrt? Milyen színekkel készítenétek el?





14 megjegyzés:

  1. Az elso manikur egeszen egyszeruen csodalatos! :) egyszeru, de nagyszeru. Mas szinkombinacioban lehet en is megcsinalom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Figyelni fogom milyen színekkel álmodod újra. ^-^

      Törlés
    2. Még várok egy kicsit, amíg megnőnek a körmeim, mert egy kicsit megviseltek. :D De már vannak ötletek. :)

      Törlés
  2. De szép lett! :)

    VálaszTörlés
  3. Mennyire aranyos mindkettő. Ideje lenne elvesztenem a pöttyös manikűr szüzességem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá! ;D Én azt hiszem a jövőben még sok pöttyös manikűr fog szerepelni itt a blogon, alig várom hogy megjöjjön ebay-ről a készlet!

      Törlés
  4. Cukik lettek, főleg az első! :)

    VálaszTörlés
  5. Ú, jobbulást! Kitartás, tudom, ilyenkor nagyon el tud kenődni az ember. :/ Nagyon szép lett! :) Az Alpine Snow-t már én is nézegetem egy ideje, most lehet, hogy végleg meggyőztál róla. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy! Elég rossz volt hogy sem a fotózáshoz sem az íráshoz nem voltam elég kreatív, maximum 3-ig tudtam számolni. :) De már jobban vagyok, ma már átléphetem a lakás küszöbét, éljen! :) Az Alpine Snow az egyik legjobb befektetésem volt, a tökéletes fehér és így külön jó hogy ekkorra a kiszerelése. Neked egyenesen kötelező darab! :D Külön is írtam róla: http://szepseglabor.blogspot.hu/2013/10/lakk-opi-alpine-snow.html

      Törlés
  6. Hjaj nagyon kis cukker lett ez a mani :D Hasonló kávészínű lakkot szereztem most be Essie márkából, már elsőre megszerettem - a manikűröd alapján nem leszek rest arannyal kombinálni, köszönöm a tippet! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép mindkettő! :) Remekül illenek egymáshoz a színek :)

    VálaszTörlés

09 10