2014. január 15., szerda

Körömdíszítés - kellékek az ebay-ről





Az utóbbi napokban a betegség miatt teljes lakásfogágra voltam ítélve, ígym sajnos még nem tudtam kihasználni a januári leárazásokat. De! A barátom rákapott az ebay-re, és megéreztem a vásárlás lehetőségének édes illatát...:) Első körben beszereztem néhány kelléket amikkel a jövőben remélhetőleg sok sok változatos manikűrt fogok majd készíteni. 



Ecsetek:



Ezeket az ecseteket a Wish for beauty blogon láttam egy rendeléses posztban és rögtön le is csaptam rájuk. Innen is köszönöm! :) Régóta gondolkodom ilyen körömdíszítő ecsetek beszerzésén, rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, hisz mindféle minta megrajzolható velük. Innentől kezdve már csak a kitartásomon és a kézügyességemen fog múlni a dolog...:) kb. 370.-



Pöttyöző eszköz:


Épp tegnap került ki a blogra egy pöttyös manikűröm, a Pinteresten pedig annyi gyönyörű és ötletes inspirációra leletem a témában, hogy gondoltam rendelek egy készletet amivel elkészíthetem őket. Eddig egy itthon "barkácsolt" kis eszközzel dolgoztam: egy gombostű beleszúrva egy dugóba, amit a barátom lefaragott háromszög alakúra, hogy kényelmesebben és biztosabban foghassam. A funkcióját tökéletesen betölti, de szeretnék különböző méretű pöttyöket gyártani, ezért rendletem ezt a szettet. kb. 430 .-



Körömdíszítő szalag:

Egyszerű a használatuk ugyanakkor nagyon lárványos eredményt érehtünk el az ilyen színes szalagokkal. Én egy 10 darabos csomagot rendeltem mert igazán csak az alapszínekre van szükségem, de akár 30 féle színt is választhat az aki nagyobb változatosságra vágyik. Az interneten szebbnél szebb inspirációkat találtam ehhez a manikűrtípushoz, már alig várom hogy kipróbálhassam őket! kb. 220.-



Körömdíszítő fólia:



Egyik nap megálmodtam egy pin up manikűrt és azon gondolkodtam hogyan fogok majd egy olyan igazi piros csókos szájat rávarázsolni a körmömre. Aztán az ebay-t böngészve rátaláltam a megoldásra. Bár a fóliázós technika nem a legegygszerűbb, mégis bízom benne hogy ilyen kis mintával én is boldogulni fogok. Már csak a hozzá szükséges ragasztót kell beszereznem, azután még folyik a keresés.
kb. 220.-


Ezeket a termékeket rendeltem meg, mindet Kínából, így akár 3 hét is lehet a szállítási idő. De az árukat tekintve ez igazán nem nagy probléma. :) Ha mind megérkezett, természetesen bezsámolok majd róluk.

A végére pedig inspirációként összegyűjtöttem néhány manikűrt, amiket ezekkel az eszközökkel lehet elkészíteni.

forrás:Pinterest



Melyik körömdíszítő technika tetszik nektek leginkább? 
Vásároltatok már hasonló kellékeket ebay-ről?





10 megjegyzés:

  1. A pöttyös nagyon jó :) bár én nagyon béna vagyok körömfestés téren :D de az még talán nekem is menne :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem vagyok egy nagy mester, és ha nekem megy akkor neked is menne! :) De ez is gyakorlás kérdése, szerintem egész jól bele lehet jönni ha megtalálod a számodra ideális technikát. ;)

      Törlés
  2. De jó, örülök, hogy 'segíthettem', azaz volt értelme a bejegyzésnek :) A körömdíszítő szalagon már olyan régóta gondolkozok, de eddig valamiért mindig lebeszéltem magam róla :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örültem hogy ilyesmikről írtál, Te inspiráltad ezt az egész ebay shoppingot, adtál egy lökést ahhoz hogy rendeljek! :) Én úgy vagyok most ezekkel az eszközökkel, hogy kipróbálom őket, meglátom menni fog-e és mennyire tetszenek. Ilyen filléres eszközöknél igazán nem nagy a kockázat! :D Szerintem rendelj egy ilyen szalagszettet! ;D

      Törlés
  3. Pöttyözőm nekem is van az e-bay-ről, nagyon szeretem :) az ecseteken is gondolkoztam már, de nem nagyon van időm pingálni, ezért inkább maradnak csak a pöttyök :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt jó hallani, remélem én szeretni fogom őket! Ez az ecsettel festés dolog még kérdéses, a kézügyességem nem a legjobb, de csak apróbb mintákra szeretném használni egy-egy körmön, az csak fog sikerülni! :)

      Törlés
  4. Nekem csak fóliám nincs még, nem is próbáltam még soha, de majd egyszer tuti fogok rendelni, mert sok szép manit láttam már, ami azokkal készült! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi gyönyörű fóliával készült manikűrt láttam a napokban én is, inspiráció van bőven, de azért ez az egyik legtrükkösebb technika talán mind közül. De azt hiszem megéri ha egyszer összejön! :)

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nekem a szalagok meg a pöttyözők tetszenek a legjobban, úgyhogy szerintem meg is fogom rendelni.

    VálaszTörlés

09 10