2014. január 5., vasárnap

Depression is in the air...



Vége az ünnepeknek, az újévi buli utólsó foszlányai is elhalványultak, minden és mindenki visszatér lassan a régi kerékvágásba. Munka, vizsgaidőszak. És jön a nemistudommilyenszemű szörnyeteg aki annyi mindenkit felfal ilyenkor - a januári depresszió. Sajnos a környezetemet már megtámadta és az ő rosszkedvükkel az én jókedvem is erős hanyatlásnak indult. A szörny már kóstolgat, de én nem akarom hogy felfaljon. Ezért összeállítottam egy kis antidepresszánst magamnak, nektek, mindenkinek aki úgy érzi benne is lekezdődött ez a folyamat.

Ne hagyjuk magunkat! Én nem fogom olcsón adni a bőröm, remélem Ti sem! :D







Ki tudna még úgy jó kedvre deríteni egy nőt mint Audrey és Marylin, nemigaz! :D

A Pinterest oldalamon találtok egy inspirációs board-ot tele hasonló idézettel és képpel "Be Positive in 2014" névvel. 




11 megjegyzés:

  1. Ne hagyd magad! :)
    Mindig rettegek a január 1-től, a legborzalmasabb nap a világon, de idén sikerült egész könnyen átvészelnem, lehet, hogy azért, mert csak holnaptól dolgozom, meg talán azért is, mert végre nem voltam sehol szilveszterkor, és így kevesebb hangsúlyt kapott az egész újév dolog.
    De igazad van, a pozitív oldalát kell megragadni: bármilyen közhelyes is - mert az - , de ez egy új kezdet, legalább is fel lehet így fogni, és fejlődni meg új élményeket szerezni meg várni a tavaszt. :)
    A fejlődést én most ott kezdem, hogy nem veszek semmit a hónapban - mármint szépségápolással kapcsolatos cuccokat, remélem sikerülni fog!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy bár csak egy álatlunk alkotott rendszerről van szó, mégis valami megváltozik az új év beköszöntével. Örülök hogy sikerült idén kellemesebben átvészelned ezt az időszakot! Ebben a szilveszteri hajcihő kihagyásában lehet valami, még sosem sikerült olyan fenomenáisra egy újévi bulim sem, és mindig erőltettnek éreztem kicsit. Az újévi fogadalmakkal és a többi körítéssel együtt.:)
      Talán nem is a tél és a sötét viseli meg az embereket, hanem hogy kiszakítják a karácsonykor eluralkodó otthon-nyugi-ünnepi hangulat-pihi dologból és belevetik a mostaztándiétázz, sohatöbbérosszszokások és fogadj meg mindent állapotba.:)
      Nem mondom,kemény ígéretet tettél magadnak, én biztosan nem bírnám ki! Nem is tudom, drukkoljak?! :D

      Törlés
    2. Meg ilyenkor az is rossz, hogy vége a karácsonynak, nincs mit várni a télben. (Kivéve annak, aki szeret síelni meg ilyeneket).
      Drukkolj, légyszi :D Muszáj volt meghoznom ezt a döntést, decemberben kissé elszaladt velem a ló, meg karácsonyra is csomó beauty cuccot kaptam, tehát már nem is tudok mit hova rakni. (Azért a karácsony utáni Lush akcióban még feltankoltam rendesen:P).

      Törlés
  2. Hmm, én már másodikán dolgoztam és most ezerrel tanulok a vizsgákra, mégsem érzem magamon ezt a januári lelki lecsúszást. Remélem te sem hagyod magad, inspirálódj még sokat, ha az segít ;) Köszönjük a képválogatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A munkával teli élet célokkal teli is egyben és az mindig jó! :)
      Persze hogy nem, de nem is magam miatt aggódom, inkább a körülöttem lévők miatt, néhányukon eléggé úrrá tud lenni ez a januári rosszkedv. És ha ők búsak, akkor én sem vagyok túl boldog. De majd én leszek a pozitív bomba! Akkor is ha hülyén hangzik. :D

      Törlés
  3. Régen nekem is nehéz időszak volt, de úgy veszem észre, hogy az évek előrehaladtával egyre könnyebb lesz. Érdemes tervezgetni, "álmokat szőni" (ahogy most én is csinálom) és baj nem lehet. Minden fejben dől el, úgyhogy hajrá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, velem nincs is nagy gond, sok tervem van, a bloggal egyenesen rengeteg.:) Álmaim száma pedig milló. :) A környezetem miatt aggódom főként. De remélem legyűrik majd ők is a rosszkedvet!

      Törlés
  4. Most jött meg a jókedvem, ismét pozitívan látok, nehogy már mások most süppedjenek bele a depresszióba :D A képek nagyon motiválóak egyébként :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, mosolygok nagyon! :D Örülök hogy ilyen jó kedvvel indulsz neki az új évnek, irigylésre méltó! :) Audrey és Marilyn mindig jókedvre derítenek, Chanel pedig eleganciára sarkall. Ők a Mesteri Hármas. :P

      Törlés
  5. Én idén nagyon feltöltődve kezdtem az évet, munka és vizsgaidőszak ide vagy oda. Persze ez a tavaszi idő sokat dob rajta, tavaly nagyon hiányoltam ezt az évszakot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na nekem pont ez a feltöltődés hiányzik, mindig olyan fáadtnak érzem magam. De nem csak most télen és januárban, már egy ideje, annak ellenére is hogy nem süppedek bele a gondokba. Jó lenne azt érezni amit Te!:)
      Nem is tudom, talán valami változás jót tenne. Gondolkozom egy radikálisabb hajvágáson...:D. Micsoda női megközelítése ez a dolgoknak!:P

      Törlés

09 10