2013. augusztus 29., csütörtök

Rimmel 60 seconds - Bright back at you




Sziasztok! Lassan-lassan vége a nyárnak , de ez még nem jelenti hogy könnyen el is kell engednünk. Lázadjunk a hidegebb idő, a korai naplemente és a suli ellen! És mi lehetne ehhez jobb eszköz egy nőnek, mint a körömlakkja!? :D 
Íme egy tökéletes választás a Rimmeltől, amit nehezen fogok elengedni, ugyanis már két nyaram nagy kedvence volt. Gyönyörű égszínkék lakk, amit ha felkenek mindig kapok érte néhány dicsérő szót. :) Nem is lehet nem szeretni, gyorsan szárad, tartós, két rétegben fed és csak ismételhetem magam: nagyon szép!:) A színe egyébként minden fényben más, van mikor egész sötétnek tűnik, mint a délutáni égbolt, máskor meg a  kora reggel világos árnyalatai jelennek meg benne.
Apró eszköz a "lázadáshoz",tudom, de egy kis vigaszt nyújthat a suli első napján mikor lenézünk a körmünkre és érezhetjük még egy kicsit a nyarat körülöttünk. :) Plusz lesz még itt jó idő...;)



Ti melyik kedvenc nyári lakkotokról / színről mondtok le nehezen az ősz közeledtével?



6 megjegyzés:

  1. El tudnám képzelni úgy ezt a lakkot, hogy a gyűrűs ujjadon sok sok csillám van felette, mondjuk ezüst vagy arany :)
    Én a neon rózsaszín Moyra lakkról mondok le nehezen, de ősszel már biztos nem tudnám használni, nekem az tipikus strandolós nyári szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legközelebb kipróbálom csillámmal, jó ötlet, köszönöm!^-^ A neon nekem is nagy kedvencem volt idén nyáron, én is sajnálni fogom hogy nem világíthat többet a körmöm.:) De azért várom is az őszt, annyi szép kollekció jelent meg és a hozzá illő körömlakkok is legalább olyan szépek mint a nyáriak. Érdekes ahogy automatikusan más színeket kívánunk meg az idő megváltozásával, más lesz az "éppen szép".

      Törlés
  2. hű gyönyörű ez a kék, azt hiszem ez az árnyalak még hiányzik a kollekciómból. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jön még a vénasszonyok nyara, még nagyon el tudom képzelni arra az időszakra.;) És nekem nagyon jól tarja magát, tavaly nyáron vettem és a minősége mit sem változott azóta, ugyanolyan jó!:) Amit sajnos a Colorama lakkokról nem mondhatok el...:(

      Törlés
  3. Csodálatos árnyalatú ez a lakk! :) Szerintem max a neon lakkokról fogok lemondani a hideg időben az ünnepek közeledtével, a többit nem leszek képes letenni :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

09 10