2013. április 4., csütörtök

MAC Vegas Volt lipstick


Az első Mac rúzsom. :) A korall rúzsok királynője. A vibráló tavasz és nyár védjegye.
 MAC Vegas Volt  itt, a Szépséglaborban! :)







Egy kis személyes. Imádom a korall színt!:) Ruhában, cipőben, táskában, körmökön, pirosítóként, ékszerben,... bármilyen formátumú tárgy jöhet ebben a színben.^-^ Ezzel nyilván túloztam kicsit, de a hódolatomat így tudnám kifejezni. Na ennek a korall őrületnek a kiteljesedése nálam ez a rúzs. Vibráló, tele élettel, napsütéssel és meleggel, olyan rúzs ez ami tavaszba és nyárba öltözteti az arcot. Emiatt a különlegesség miatt szeretem annyira, és ezért tudtam, hogy a Mac-től nekem csak ő lehet az első. :P

Csomagolás. Egyszerű mégis elegáns, ahogy ez a Mac-hez illik, rögtön felismerhető. Az alakját látjátok a képeken. jól záródik, abszolút táskabarát. 
Szín. Élénk, vibráló korall, de nagyban függ az ajkak alapszínétől, így mindenkin kicsit más. Rajtam például kicsit neonos, az élénkebb, narancsosabb oldala érvényesül. A Vegas Volt-ot az amplified creme kategóriába sorolja a Mac, ide tartoznak az erősen pigmentált, intenzív mégis krémes, erős fedésű, enyhe fényű rúzsok. És ez mind igaz is a Vegas volt esetében.:) Tökéletes tavaszi-nyári szín, de egy esős napot is szebbé tehetünk vele!^-^
Illat,állag. Nagyon finom vanília illata van!:) Ez a Mac rúzsok egyik védjegye, sokunk nagy örömére.^-^ Persze felvitel után már nem érződik. Az állaga valóban krémes, már-már balzsamszerű.
Felvitel. Az állagának köszönhetően csakúgy siklik az ajkakon, nagyon kellemes érzés, tényleg mintha egy balzsam lenne. Erősen pigmentált, viszont építhető a szín intenzitása. Felvitelnél érdemes odafigyelni a szélekre, szépen követni a száj ívét, ezért tükör kell az első felvitelnél,  de a frissítés már megoldható enélkül is.
Fedés. Nagyon jól fed, és ahogy írtam ízlésünk szerint "beállítható" az intenzitás. Én szeretem először halványabban felvinni, és ha stimmel mindenhol átmegyek még rajta egyszer és már készen is állnak a vibráló korall ajkak.:) 
Tartósság, teljesítmény. 2 óra nálam, ezután már bizony frissítésre szorul. Kicsit egyenletlen a kopása, a szám szélén hajlamos csíkozódásra, ezért is kell gyakrabban frissítenem. Az én ajkaimat szárítja előbalzsamozás ellenére is, és a redőkben is hajlamos megülni. Ehhez azért hozzáteszem, hogy extra érzékenyek az ajkaim, majdnem minden szárítja őket sajnos. Viszont a nap végére pihe-puha lesz tőle a szám, én sem értem ezt az ellentétet, de kb. olyan érzés mintha ajakbalzsam lett volna egész nap rajtam. 





A Vegas Volt korán sem hibátlan, de mit számít, hiszen gyönyörű! :) Annyira szép és egyedi korall színt sikerült belecsempészni , amiért szívesen viselem minden kis hibája ellenére. Már csak azt remélem, hogy az időjárás is alkalmazkodik hozzánk, és legközelebb szikrázó napsütésben viselhetem!:)


Nektek melyik a kedvenc tavaszi/nyári rúzsotok?
 Milyen rúzst vásároltatok/vásárolnátok elsőként a Mac-től?


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe, használd egészséggel! :)
    Én most egy Clinique Chubby Sticket vettem és imádom, de tervben van egy Mac rúzs is a Playing Koi nagyon tetszik, de limitált kiadás volt, szóval valami hasonlót szeretnék majd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!^-^
      A Chubby Stickeket nem lehet nem szeretni!:! Melyiket vetted meg? Hátha feltűnik még ez a rúzs valamilyen kiadásban, a Mac-nél sosem lehet tudni!;)

      Törlés
  2. Remélem is, hogy esetleg lesz még az a rúzs :)
    A Woppin' watermelont vettem meg, írtam róla tesztet is tegnap :)
    http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/04/clinique-chubby-stick-woppin-watermelon.html

    VálaszTörlés

09 10