2013. február 16., szombat

OPI liquid sand - Stay the night


Sziasztok! Végre túl vagyok az influenzán, és használhatom a mostanában beszerzett sminktermékeket. Éljen!:) Sajnos a sminkem nem sikerült lefotózni úgy ahogy szerettem volna, viszont kaptam egy gyönyörű lakkot Valentin napra a páromtól, ami elvarázsolt. Így ma az OPI új, Mariah Carey-vel fémjelzett kollekciójának egyik tagja, a Stay The Night névre keresztelt lakk jön itt, a Szépséglaborban. :)



Igazi különlegesség. Valahogy így tudnám leírni ezt a lakkot. A felülete, színe és a benne megbúvó vörös csillámok...nálam telitalálat. Mutatok néhány képet, aztán megpróbálom leírni miben rejlik a lakk egyedisége.



Az új liquid sand technológia a Mariah Carey kollekcióval debütált 4 árnyalattal, és szerintem még sokáig nagy sikere lesz. A lényege a különleges, homokszerű felület amit száradás után kapunk. Tapintásra kissé érdes, de nem karcol vagy akad bele semmibe. A finish mattnak mondható, ugyanakkor a vörös csillámok tompítatlanul csillognak, de nem kirívóan, éppen annyira amennyi megtörheti, lágyíthatja a felület érdességét. Igazából tényleg a vizes homokra emlékeztet. 





Az mini "használati" utasítás szerint egy réteg alaplakkra kell felvinni 2 réteget a tökéletes hatás érdekében. Én nem használtam alaplakkot, de a formula így is működik. A mutatóujjamon már 3 napja fent van, és tökéletesen tartja magát, még a vége sem kezdett el kopni. Szóval a tartósságra sem lehet panasz.


Messze a legkülönlegesebb lak amivel találkoztam, és persze a kedvencem is. :) A kollekcióból még a piros tetszik, biztosan be is fogom szerezni, és remélem a közeljövőben új árnyalatokkal bővül majd a kínálat.

Ár:
OPI stand Mammut - 2980 Ft./db, 4980Ft-/ mini szett (mind a 4 szín: lila,kék,piros, fekete)
OPI Hungary - 2400 Ft./db, 3800 Ft./ mini szett


Tetszik ez a különleges effekt vagy maradtok a hagyományos lakkoknál?

4 megjegyzés:

  1. .nekem hatarozottan tetszik :) lemosni milyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Élőben még szebb a piros csillámokkal a fényben...:)Azt még nem tudom milyen lemosni, de azt olvastam róla hogy könnyen lejön. Hát remélem!:)

      Törlés
  2. húúúú, de fura! :)
    élőben szívesen megtapogatnám. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... és nem egészen egy hónappal később a Mariah szett hozzám vándorolt, mondjuk ezt a lakkot azóta se próbáltam ki. pedig a piros és a kék már vagy 5x volt rajtam. :)

      Törlés

09 10