2013. február 7., csütörtök

NEW! MUA Undress Me Too paletta


Bombaként robbant a hír - a MUA új palettával rukkolt elő. 
Az Undress Me Too az előzőekhez hasonlóan 12 szemhéjpúdert tartalmaz, ismét a természetes színek dominálnak. Ez a paletta remek folytatása a Heaven and Earth és az Undressed vonalnak, sőt a képeket nézve talán a legkiemelkedőbb mind közül. 



A csomagolás feketéről fehérre változott, szerintem előnyére. Így sokkal letisztultabb, profibb hatást kelt, és a  fehér a szemhéjpúderek színeit is jobban kiemeli. Az applikátor úgy látom maradt a régi, sajnos.




Nagyon tetszik, hogy ebben a palettában nem csupa arany beütésű szemhéjpúdert találunk, az alsó sor ezüstös-taupe-os izgalmas árnyalatokkal teli, plusz kapunk egy matt feketét is. Nagyon eltalálták ezt a színösszeállítást. Végre egy paletta kompromisszumok nélkül. :)
Soha nem volt titok, hogy a Makeup Academy az Urban Decay híres palettáinak másait igyekszik olcsóbb formába önteni, sőt sokszor ők maguk is hangsúlyozzák a hasonlóságot!:) Ahogy a Naked párja az Undressed, a Naked 2 párjaként született az Undresse Me Too. Aki tehát vágyik az UD palettákra, de nem akar rájuk annyit költeni, a MUA paletták remek alternatívát kínálnak. De szerintem nem szükséges ezt a hasonlóságot emlegetni ahhoz, hogy lássuk milyen klassz ez a paletta önmagában is. :)


Swatchok:




Ár: 4 Font = 1360 Ft plusz szállítási költség 4.95 Font = 1700 Ft; összesen: 3060 Ft

Szerintem ezért az árért simán megéri rendelni, hisz 12 szépséges szemhéjpúdert kapunk, de a MUA mindig előrukkol valami jó kis akcióval, tehát érdemes lehet várni. Az akciókat a fecebookon tudjátok nyomon követni: MUA / makeupacademy on facebook
Én lehet hogy nem fogom kibírni egy akcióig! :P


2 megjegyzés:

  1. Én biztos megrendelem majd, de egyelőre még az 50%-os akciós csomagom sem ért ide...:S Azt azért még megvárom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na kíváncsi vagyok miket rendeltél! De mindig így csinálják, az akció után már jelentik is be az újdonságokat hogy megint elcsábuljon az ember. Nagyon cselesek!:) Végül is nem tudom megrendelem-e, mert nemsokára szülinap és a Naked paletta áll a kívánságlista élén...:P Mindenesetre csábító, bárcsak itthon is be lehetne sétálni a boltba és megvenni 1500 Ft-ért! Hát nem gondolkodnék egy percet sem!:)

      Törlés

09 10