2014. július 28., hétfő

EZT SZEREZD BE | LA ROCHE-POSAY SUPER CICA BOX


Nagyon szeretem a La Roche-Posay terméket, sőt néhányért egyenesen rajongok - Effacla Duo valaki? De amit még jobban kedvelek az önálló termékeiknél, azok a dobozaik. Általában nyáron rukkolnak elő több ilyen kis összeállítással is, amikben valamilyen problémára kínálnak megoldást vagy ajándék terméket tesznek egy népszerűbb mellé. 

Idén nyáron sem kellett csalódnom. Itt van ugyanis a SUPER CICA BOX! Ennél prakrikusabbat / aranyosabbat ki sem találhattak volna - mert ugye mindenki cicát mond ( a "szika" helyett), és az a kis repülő krémfigura... Szóval már a csomagolással levettek a lábamról, de amit a doboz rejt is igazi telitalálat. 
Egyfajta SOS készlet a nyári napokra. A CICAPLAST BAUME B5 balzsam gyógyír a bőrnek - nyugtat és regenerál, jó napégés után, csípések és sebek kezelésére, gyulladás csökkentésére, vagy ha egy kis extra hidratálásra van szükségünk. Kenhetjük testre, arcra de akár az ajkunkra is. A babák és gyerekek érzékeny bőrére is szuper. Ez az a krém ami jó ha ott lapul valamelyik fiókban, vagy a táskánkban szükség esetére. És ami a legjobb, hogy tényleg hatásos, a nyaralás alatt sokmindent leteszteltünk - csípés (méh is) enyhítése ✓, napégés enyhítése ✓, száraz területek ápolása ✓, ajakápolás ✓. 
A balzsam mellé kiegészítő termékként egy 50 ml-es TERMÁLVÍZ SPRAY-t csomagoltak, ami szintén nyugtatja és csillapítja a bőrt. És persze fantasztikus érzés a 30 fokos melegben az arcunkra fújni. Tudom hogy sokaknak ez az a dolog ami luxusnak, fölösleges pénzkidobásnak tűnik - de nem az. Én rendszeresen használom arcmosást követően - ez a spray szépen megynugatatja és lehúzza a pirosságot és előkészíti a bőröm a hidratáláshoz. De ha valaki nem hisz benne, itt a remek alkalom a kipróbálására, hiszen ajéndékként kaphatjuk meg.

Azt hiszem kevés olyan krém van ami sokoldalúbban felhasználható lenne mint a CICAPLAST BALZSAM, a mi bőrünknek már számtalanszor segítségére volt, tényleg mint az a kis repülő tubus a dobozon.  TERMÁLVÍZ SPRAY pedig így még a szekptikusoknak is megérhet egy próbát.

A SUPER CICA BOX a La Roche-Posay termékeket forgalmazó patikákban vásárolható meg mindössze 2200 Ft-ért. 



8 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki a doboz, tetszik! :) Hány mg-os a krém?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon eltalálták a csomagolást az biztos! :) A krém 40 grammos, szerintem korrekt mennyiség belőle. ;)

      Törlés
  2. Tuti megveszem ezt a kis dobozt :) A Termálvíz spray meg van nekem nagy kiszerelésben és imádom, de jó lenne egy kisebb is belőle, ami mindig velem utazhat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagyon megéri! :) Én is mindig szemeztem a spray-vel, de féltem hogy nem válik be ezért mindig ott hagytam a nagy kiszerelést. Most nagyon örülök hogy így kipróbálhattam és legközelebb már nem fogok gondokodni a nagy beszerzésén sem. Ez pedig ahogy írtad tökéletes utazó méret. :)

      Törlés
  3. Meghoztad a kedvem hozzá, hogy kipróbáljam!:) Szerintem ez lesz augusztusban az első amit beszerzek!:)Köszi;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper!!! :) Én nagyon megkedveltem mindkét terméket, remélem neked is bejönnek majd! ;)

      Törlés
  4. Én egy arcra való fényvédőt rendeltem pár hete a LRP-tól és én is termálvizet kaptam mellé ajándékba. Viszont magamtól a termálvizet nem hiszem, hogy megvásárolnám, mert bár valóban hűsítő és jó meg minden, de ugyanezt egy szimpla ásványvíz is megteszi egy spriccelős flakonba töltve, ráadásul az negyedannyiba sem kerül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Klassz ez az ajándékozás dolog, nem?! :D És persze a szokásos termálvíz=sima víz kérdés....:) Szerintem nem ugyanaz a kettő, sőt. Egyrészt a sima víz nem feltétlen tesz jót a bőrnek, a keménysége miatt, másrészt a termálvízben gyulladáscsökkentő hatóanyagok vannak, amik tapasztalataim szerint működnek is a gyakorlatban. Ezért is járnak ugye sokan a fürdőkbe is és nem otthon ülnek be egy nagy forró vizes kádba. :P Persze vannak termálvíz források, onnan ingyen lehet palacka tölteni, és akkor már hasonló a dolog. Viszont a termálvíz sajnos megbuggyan/megromlik így csak kevé ideig használható ilyen formában. Ezért amíg nem fakad hirtelen egy jó kis termálvízforrás a közelben, én maradok a boltban kapható spray-nél. :) ;)

      Törlés

09 10