2013. március 12., kedd

Clinique Chubby Stick Intense - mightiest maraschino


Sziasztok! A félig áttetsző chubby stickek után itt vannak a vibráló intense ajakbalzsamok, teljes fedéssel, elképesztő árnyalatokban. Nincs tehát több kompromisszum, az intenzív színek és a hidratált ajkak bizony együtt járhatnak. És mindez már Magyarországon is elérhető! Voltam olyan szerencsés, hogy szülinapomra megleptek az egyik árnyalattal.^-^ A mightiest maraschino tesztje következik, itt a Szépséglaborban. :)











Csomagolás. Elegáns, szép és praktikus. A tekerő rész és a kupak fémszínű, a többi rész pedig az aktuális színt kapta. Könnyű felismerni, de pluszban még oldalra fel van írva az árnyalat neve és száma. Nagyon jól záródik, bátran be lehet dobni a táskába.
Applikáció. Nagyon könnyű felvinni az ajkakra, precízen és gyorsan még akkor is ha már valamelyest  kopott a hegyes végből.  Az intenzív szín miatt azonban szükség van tükörre, főként a szélek miatt. Sokszor használtam már, de még alig fogyott belőle, néhány húzással már kész is vagyunk, annyira pigmentált.
Illat,állag. Teljesen illatmentes. Az állaga krémes, puha, valóban balzsamszerű. Féltem, hogy esetleg megolvad a táskámban, de semmi ilyesmi nem történt, megtartotta az alakját. Szóval tökéletes.:)
Szín. A mightiest maraschino egy gyönyörű piros árnylat, rózsaszínes- berrys beütéssel. Élénk, erőteljes szín, ugyanakkor abszolút viselhető a hétköznapokon is.
Fedés. Elképesztő, a fedése olyan mint egy rúzsé. Habár a Clinique csak közepes fedést ígér, az intense stickek ennél sokkal többre képesek. Nagyon pigmentált, ahogy már írtam néhány húzással már teljes, intenzív szépségében díszíti az ajkakat. Szerintem a sima chubby stickek is jól fednek, de ez valami fantasztikus!:)
Teljesítmény. 3 órát tökéletesen bír, ezután szépen, egyenletesen kopik, szép félig matt színt hagyva az ajkakon. Evés, ivás után természetesen fel kell frissíteni. A balzsam hatása valódi, nagyon kényelmes viselni, szinte észrevehetetlen, nem nehezíti el az ajkakat, sőt a benne található jojoba- és shea vajnak köszönhetően enyhén hidratál is! 


Összességében: 
Az egyik legnagyobb kedvencem lett! Imádom ,szeretem és kedvelem egyszerre, már ha lehet ilyet. És lehet!:) A Bourjois Rouge Edition rúzsokon kívül az egyetlen termék ami nem szárítja ki az ajkaimat, ugyanakkor az intenzív színt is biztosítja. Hálás vagyok a Cliniquenek ezért a szuper termékért. Bátran ajánlom mindenkinek, a száraz ajkúaknak pedig egyenesen felírnám receptre ha tehetném!:)


Ár: 5100 Ft.- / 3g
Színskála. 8 vibráló árnyalat, a pirostól a pinken ár a narancsig.
Beszerezhető: Clinique üzletek, Müller

2 megjegyzés:

09 10