2013. január 31., csütörtök

Shopping part 1.


Hellooo Nők!:)
Januári leárazások... Bizony engem is magukkal ragadtak az alacsony árak (mily meglepő), talán túlságosan is, dehát van aminek nem lehet ellenállni, főleg ha olcsóbban is adják!:) Mivel sikerült derekasan bevásárolni mindenféle jóból, ilyen kis összeállításokban, illetve külön-külön mutatom meg én mit találtam az idén.
Elsőként jöjjenek a gyűrűk, mind a Mangoból. :)




Abszolút kedvenc üzletem a Mango, mindig ide vezet az utam elsőként, így a leárazott darabokat is körülbelül mind innen szereztem be, ruhákat és ékszereket is. Éljen!:)  
Gyűrűk. A Sixben, bármennyire olcsón is adnak már egy-egy darabot, nem érdemes gyűrűt vásárolni. Nagyot csalódtam mikor az eredeti áron 3500 Ft-os gyűrű egy nap alatt megkopott és teljesen beszínezte az ujjamat...:( És ez az összes ott vásárolt gyűrűvel így lett. Ez nekem a 250 Ft-os árba sem fér bele, akármilyen szép és divatos darabok vannak is az üzletben. Persze kérdezhetnénk hogy mit is várok, hiszen bizsuk! Igen, tudom, de mégsem én vagyok a buta, hiszen igenis van olyan bizsu amitől nem lesz kék vagy rézszínű az ujjam fél nap után. Én ilyen darabokat a Mangoban találtam.


Ár: 500- 1200 Ft !!!
Lelőhely: Az Alleeban és a Váci utcai üzletben már alig van, de a Mammutban a kassza előtt még tele van a dobozka ;)
Info: A honlapon minden ékszer ára fel van tüntetve up to date, így előre kiszemelhetjük mit és mennyiért kaphatunk / Mango weboldal, webshop
Stílus: Klasszikusabbnak mondanám, elegánsabb, meghatározó, trendi darabok arany és ezüst színben

A gyűrűk elég nagyok, itt egy példa a kezemhez képest kb. mekkorák

Nem vagyok lefizetve higgyétek el, de arra biztatlak Titeket ha strapabíróbb gyűrűt szeretnétek, amit egynél többször is fel lehet venni és még jó áron is adják, irány a Mango! :) Az új kollekció már uralja a terepet, de még találhattok leárazott darabokat. És ha megfigyelitek a két kollekció közt nagyon picik a különbségek.
Hát ez volt az én kis beszámolóm gyűrű-téren.:) Majd szépen jövök a többi szerzeménnyel is. Meg amúgy is. :)
Addig is egyik kedvenc jelmondatommal búcsúzok:

"Mert gyűrűből sosem elég! :)

2 megjegyzés:

  1. gyönyörűek :)

    én szétnéztem a SIXes akciók között is,de semmi érdemlegeset nem találtam,gyűrűt végképp nem..hiába 250,még annyit se érnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is. :)

      Én nagyon kiakadtam mennyire mű dolgokat árulnak már a Sixben, sajnos tényleg nem ér meg 250 Ft-ot sem, inkább egy tábla csoki!:)
      Viszont táskát azt találtam jó áron még az akciók elején, azt nagyon megszerettem. Táskáért ide, gyűrűért oda, nadrágért megint egy másik üzletbe kell menni, ez már csak így megy. :) És akkor még ott vannak a sminktermékek...:P

      Törlés

09 10