2013. január 14., hétfő

Clinique Chubby Stick Set teszt


Sziasztok! Olyan régen írtam már, hogy az elmaradt Kellemes Ünnepeket! már nagyon furán hangzana, de remélem mindenkinek jól telt az utóbbi 1 hónap! :) A kimaradás okairól még nem tudom fogok-e írni egyáltalán, de most biztos hogy nem, lényeg hogy újra itt. 
Inkább szeretnék valami hasznosabbal "visszatérni", így jöjjön a rég ígért Clinique chubby Stick Set tesztje!




Már bő egy hónapja, hogy a Kedves Mikulás meglepett engem ezzel a szettel, szóval volt időm bőven tesztelni, kitapasztalni milyen is ez a "legendás" chubby stick-érzés amiről már annyit halottam és olvastam. Annak pedig külön örülök, hogy ezt egyszerre 5 árnyalattal is megtehettem, sőt a régi és új, intense stickekből is található a szettben, így tényleg mindent kipróbálhattam Chubby Stick téren.

 Tapasztalatok, képek és swatchok a bejegyzés többi részében!;)



A chubby stickek új korukban
1 havi használat után
A csomagolás szerintem gyönyörű, elegáns és egyben csajos is. Magát  a tartalmat az oldalt lógó kis rózsaszín füllel lehet kihúzni a dobozból, amibe egyébként maguk a stickek szuperbiztosan vannak belepattintva. Elsőre meg is lepődtem, annyira nehéz volt kiszedni őket a kis műanyag tokból. 
Szóval külsőre tetszetős.:)

A színösszeállítás remek. 3 rózsaszín, egy narancsos és egy barnás árnyalat került a válogatásba, ezzel a szettel tehát nem kell kompromisszumot kötnünk, jól kihasználható és a színek bárkinek jól állhatnak. Személy szerint azért a Richer Raisin helyett szívesebben látnám a dobozban a piros Two Ton Tomatot, de így is használom mind az 5 sticket.

Az ajakbalzsamok 1,2 grammosak, míg a nagytesvéreik 3. Kis méretük ellenére nem fogynak vészesen gyorsan, a fenti képen láthatjátok 1 havi használat nyomát. Kicsavarva kb. kétszer akkorák mint az eredetileg kilátszó rész.

A formula szuper, könnyű viselni, a felkenéshez nincs szükség tükörre. Hidratálnak és szép színt adnak az ajkaknak. Tartóssága nálam 2 óra, ami után még mindig marad szín a számon, csak a fénye és az intenzitás csökken ennyi idő után.


L-R: Richer Raisin, Chunky Cherry, Curvy Candy, Oversized Orange, Super Strawberry

L-R: Richer Raisin, Chunky Cherry, Curvy Candy, Oversized Orange, Super Strawberry

A swatchok 2 húzással készültek, így is lehet látni, hogy milyen szépen pigmentáltak ajakbalzsam létükre. Ennél még intenzívebb hatást is el lehet érni, de nagyon fáztam kint. :) Természetesen az ajkak alapszíne is sokat számít a végeredménynél. Leírhatnám egyenként a színeket, de szerintem a nevük elmond mindent róluk. Annál jobban, hogy cseresznye, vagy éppen narancs én sem tudnám jobban leírni őket.:)

Ajánló
Ez a kis szett remek arra, hogy kipróbáljuk a "chubby stick érzést" és a színeket a saját ajkainkon. Igaz sokkal kisebbek az eredeti társaiknál, de így is sokáig tartanak és a hétköznapok mindegyikét más-más árnyalattal dobhajuk fel! :) Kedvencek: Chunky Cherry és Curvy Candy.


Használtok színezett ajakbalzsamokat / mik a kedvenceitek? 


5 megjegyzés:

  1. De kis cukik, a Mikulásod nagyon ért az ajándékvásárláshoz :-) Amúgy pedig welcome back :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szeretem a Mikulásom. :P Köszi szépen, jó újra itt! ^-^

      Törlés
  2. Gyönyörű színek és a csomagolás is nagyon tetszetős :)))


    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, még nem sikerült betenni a fiókba, az asztalomat díszíti. :) Kívül-belül szép kis csomag.

      Törlés
  3. Én is gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, de aztán kiment a fejemből. Legközelebb majd megírom a Mikulásnak, nehogy elfelejtődjön. ;)

    VálaszTörlés

09 10