2012. december 7., péntek

Sorozatajánló - Fuss el véle!


Sziasztok! Rég volt már poszt, még régebben sorozat/filmajánló, de most több jó dolog is lapul a tarsolyomban, szóval érkeznek majd a jobbnál jobb néznivalók. ;) A sort az új kedvencemmel, a Happy Endings-szel kezdem, mert a jó dolgokat érdemes megosztani! :)


Az új Jóbarátok, Jóbarátok-pótlék, sokan így emlegetik az ABC magyarul Fuss el véle címen futó sorozatát. Van benne igazság, ugyanakkor egy egész csokor ilyen jellegű sorozatot ismerünk: New Girl, How I Met Your Mother, Big Bang Theory és a többiek. Hasonlóak alapsztoriban, mégis mások a kivitelezésben, de ami a legfontosabb: jók és szeretjük őket. A Happy Endings is ilyen, jó és nagyon szerethető. :)

A story:
6 Chicagoban élő jóbarát mindennapi kalandjai. Igen, tulajdonképpen ilyen egyszerűen összefoglalhatjuk miről is szól ez a sorozat. Persze ebben benne van a szakítás, párkeresés, házasság, összeveszés, kibékülés, szex, munka, és a többi. A történet ugyan mindennapi, de a poénok hatalmasak, és ahogy lecsapódnak, sokszor nem is várod és kapsz egy akkora marhaságot, hogy azon nem lehet nem nevetni! :)

Balról-jobbra: Max, Dave, Jane, Brad, Penny és Alex

A karakterek:
Alex az első részben, (sőt az első jelenetben) az oltár előtt faképnél hagyja vőlegényét, Dave-et egy fura görkoris srác buzdítására. Érdekes sorozatkezdés, az biztos. :) A szakítás a barátaikat is megviseli, kérdés, hogy ezek után együtt tud-e maradni a csapat. Tehát ők ketten a frissen-ropogósan szakított pár. Az ellentétük a szuper házasságban élő Jane és Brad, akik tényleg nagyon jók együtt, íme a bizonyíték, a teljesítménymániás nő és a laza pasi mégis csak jó párt alkothat. A kedvencem, a tipikus, folyton pártkereső, fura férfiakba botló, cserfes Penny. Ő a legjobb. :) És végül a szintén szingli meleg barát,  Max, aki általában naaaagyon laza, kicsit gyerekes, szókimondó és nagyon vicces.

Egy kis plusz a női nézőknek: Azon kívül, hogy jókat lehet rajta nevetni, nagyon szeretem a sorozatban, hogy stílusos is. Az outfitek valami meseszépek, tökéletesek minden alkalommal, smink, frizura, kiegészítők... csillagos ötös! :) Nagyon jó fonatokat, copfokat lehet ellesni, főleg Jane-től, mindig más a haja, mindig alkalomhoz illő, és mindig nagyon jó. Úgyhogy hölgyek a Happy Endings inspirációnak sem utolsó - egy pohár bor mellé jöhet a jegyzetfüzet is! :) 

Tipikus baráti társaságos vígjáték, sok ilyet láttunk már, de úgy gondolom hogy ez nem ok arra, hogy ezt a sorozatot kihagyjuk. Mert attól, hogy van már néhány barna szemhéjpúderünk, amiket már régóta szeretünk,  Jóbarátaink lettek, ;) egy új árnyalat mindig jöhet ami mosolyt csal majd az arcunkra. :)





Az ABC-n idén ősszel indult a 3. évad. A Happy Endings első évadát magyarul a Comedy Centralon láthatjátok szerda esténként 20:55-től. 

A végére pedig itt egy kis ízelítő, ami ezt hiszem meggyőzőbb ajánló mint az én kis írásom. : P
Jó szórakozást! :)


1 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem ezt a sorozatot.A Comedy-n láttam először, de azóta már a neten is keresgéltem, amit találtam meg is néztem. Alapjáraton szeretem az ilyesfajta sorozatokat, úgyhogy nem csoda, hogy újabban a kedvenceim között van. :)

    VálaszTörlés

09 10