2013. február 3., vasárnap

Bourjois blush - Lilas D'or


Sziasztok! Ma a legújabb pirosítómon a sor, hogy a róla szerzett tapasztalataimat megosszam veletek. Bár biztosan sokan ismerik, sőt tudom milyen sokan szeretik is, de mindenképp szerettem volna írni róla. Szóval a méltán híres Boourjois Lilas D'or pirosító tesztjét olvashatjátok itt a Szépséglaborban. :)



Csomagolás. Rózsaszín kinyitható kagylócska egy arany gombbal, belsejében kis tükörrel. Olyan franciás. ^-^ Jól záródik, bátran be lehet dobni a táskába. Kinyitva egy kis ecsetet találunk, alatta pedig egy kis "bemutatkozó szöveget" magukról a Bourjois pirosítókról, angolul és franciául: 150 éve élvezhetjük mi, nők a cég baked technológiával készült pirosítóit, lágy textúrájukkal, könnyű eldolgozhatóságukkal, könnyed fedésükkel. Az eredmény természetes, egészségesen ragyogó hatás.




Textúra. Mivel baked pirosítóról van szó, elég keménynek mondható, így érdemes erősebb szálú pirosító ecsetet használni a felvitelhez. A benne található kis ecset eleve kemény, van aki kifejezetten szereti, van aki szerint használhatatlan, én nem tudom kategorikusan besorolni. Szerintem megfelel a smink frissítéséhez, főleg  ha nem akarunk mindig külön ecsetet vinni magunkkal. Ami hátránya a "sütött" technológiának, hogy egy idő után hajlamos megkeményedni, ami azt jelenti, hogy egy réteg alakul ki a pirosító tetején, ezért kevés festéket lehet csak kinyerni belőle. De nincs ok az aggodalomra, kicsit meg kell kaparni a felszínét, és mintha ismét új lenne.

Illat. Elég erős, régi puderes-rózsás-virágos. Annyira társítható ez az illat a Bourjois pirosítókhoz, hogy ha már egy képet látok róluk, rögtön érzem is. :) Valahogy nagyon összetartoznak. Felvitel után is lehet még érezni, de az illat elillan egy idő után.

Szín. Golden lilac, azaz arany-lila ami hivatalosan a hátuljára van írva. Én rózsaszínnek írnám le arany fénnyel.  A csillogás pont annyi, amennyi kell, ad egyfajta természetes ragyogást a bőrnek. Ez egyébként az egyik legnépszerűbb árnyalat a kínálatból, azt hiszem érthető miért.


Smink részeként, swatch:




A Bourjois Lilas D'or pirosítóját azoknak ajánlom leginkább, akik:
  • természetes hatású pirosítót keresnek, 
  • aminek könnyű a felvitele, ugyanakkor építhető is
  • a színhatás mellett egy kis ragyogásra is vágynak
  • kompakt, hordozható pirosítót keresnek

Ha akár egy állítás igaz veled kapcsolatban és / vagy csak megtetszett ez a pirosító, a Müllerben 3000 Ft-ért, a Douglasban pedig 2750 Ft-ért vásárolható meg. A termék súlya 2,5 gramm.

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van :)))

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  2. Szép a színe és praktikus is :) Nem is hallottam erről a "baked" dologról :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy nyugodt szívvel lehet magunkkal cipelni. :)
      A baked technológia legjobb tudásom szerint azt jelenti, hogy a termékeket(pirosító, szemhéjpúder)a gyártás során égetik, "sütik". Ez leginkább az ásványi termékekre jellemző, a MAC ásványi pirosítóit is sütik például,jó magas hőfokon, egy napon át. Ezt az egyik üzletben tudtam meg. Napi érdekesség. :D

      Törlés

09 10